SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli partner till det växande IK Uppsala Fotboll!
Foto - Peter Bohlin.
Genom att vara partner till oss är ditt företag eller organisation med och bidrar konkret i ett mycket viktigt samhällsengagemang. Förutom att aktivt främja folkhälsa och motverka utanförskap, får du också möjlighet att tidigt möta framtida målgrupper. IK Uppsala Fotbolls verksamheter och aktiviteter kopplas till FN:s Globala mål, där vi kontinuerligt kommer att presentera en hållbarhetsrapport. Vår hållbarhetsrapport är ett strategiskt verksamhetsutvecklande verktyg och en gemensam plattform där vi tillsammans med partners kan tydliggöra samhällsvärdet vi skapar, med fotbollen som verktyg. Tillsammans sätter vi Uppsala på kartan – och du laddar ditt varumärke med viktiga, mjuka värden. Du får exponering i många positiva sammanhang och även konkreta kontaktytor, t ex via våra nätverksträffar.
 
Genom att vara partner till oss profileras och associeras ditt företag med IK Uppsala Fotboll – med allt ifrån fotboll för tjejer på elitnivå till våra verksamheter FSR Coach, Ronjabollen och Öppen träning. Prata med oss om hur just du vill samverka, så tar vi fram ett förslag!
 
Kontakta 
Åke Huss, marknadsansvarig,
ake.huss@uppsalafotboll.se | 0708-78 10 00

Håkan Sandberg, säljare
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Mediapartners