SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

- Tillsammans gör vi det möjligt -
Foto - Oscar Larsson.
Bli partner till det växande Uppsala Fotboll - elitklubben med det stora samhällsansvaret
 
Genom att vara partner till oss är ditt företag eller organisation med och bidrar konkret i ett mycket viktigt samhällsengagemang. Förutom att aktivt främja folkhälsa och motverka utanförskap, får du också möjlighet att tidigt möta framtida målgrupper. IK Uppsala Fotbolls verksamheter och aktiviteter kopplas till FN:s Globala mål, där vi kontinuerligt kommer att presentera en hållbarhetsrapport. Vår hållbarhetsrapport är ett strategiskt verksamhetsutvecklande verktyg och en gemensam plattform där vi tillsammans med partners kan tydliggöra samhällsvärdet vi skapar, med fotbollen som verktyg. Tillsammans sätter vi Uppsala på kartan – och du laddar ditt varumärke med viktiga, mjuka värden. Du får exponering i många positiva sammanhang och även konkreta kontaktytor, t ex via våra nätverksträffar.
 
Genom att vara partner till oss profileras och associeras ditt företag med IK Uppsala Fotboll – med allt ifrån fotboll för tjejer på elitnivå till våra verksamheter FSR Coach, Ronjabollen och Öppen träning. Prata med oss om hur just du vill samverka, så tar vi fram ett förslag!
 
Kontakta 
Åke Huss, marknadsansvarig,
ake.huss@uppsalafotboll.se | 0708-78 10 00

Håkan Sandberg, säljare
 
Swedbank fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-13 10:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Swedbank har skrivit på ett nytt avtal och därmed fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi tycker att det är en grym förening med fantastiska verksamheter som är väldigt viktiga för vårt samhälle, säger Anders Nordström, bankchef Swedbank Uppland.

Uppsala Fot fortsätter som Tillsammanspartner!
2021-04-09 10:00
Foto - Tobbe Bengtsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Uppsala Fot fortsätter som Tillsammanspartner!

Sandvik Coromant fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-07 09:00
Foto - Sandvik Coromant

Vi är oerhört glada över att kunna meddela att Sandvik Coromant fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Damidrott behöver mer uppmärksamhet från sponsorer och vi vill gärna visa vägen, säger Joakim Fagerudd, Platschef Sandvik Coromant Gimo.

Walloxstrand fortsätter som Samarbetspartner!
2021-03-30 12:00

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Walloxstrand fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

Sh bygg fortsätter som Samarbetspartner!
2021-03-24 13:00
Originalfoto - Sh bygg, sten & anläggning.

Vi är otroligt glada över att Sh bygg har valt att skriva på ett nytt avtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Det ska bli spännande att följa laget under säsongen. Vi hoppas såklart att Uppsala därefter återigen har ett lag i OBOS Damallsvenskan! säger Anna Wikestedt Fällmar, t.f. Kommunikationschef på Sh bygg.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner