SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

- Tillsammans gör vi det möjligt -
Foto - Oscar Larsson.
Bli partner till det växande Uppsala Fotboll - elitklubben med det stora samhällsansvaret
 
Genom att vara partner till oss är ditt företag eller organisation med och bidrar konkret i ett mycket viktigt samhällsengagemang. Förutom att aktivt främja folkhälsa och motverka utanförskap, får du också möjlighet att tidigt möta framtida målgrupper. IK Uppsala Fotbolls verksamheter och aktiviteter kopplas till FN:s Globala mål, där vi kontinuerligt kommer att presentera en hållbarhetsrapport. Vår hållbarhetsrapport är ett strategiskt verksamhetsutvecklande verktyg och en gemensam plattform där vi tillsammans med partners kan tydliggöra samhällsvärdet vi skapar, med fotbollen som verktyg. Tillsammans sätter vi Uppsala på kartan – och du laddar ditt varumärke med viktiga, mjuka värden. Du får exponering i många positiva sammanhang och även konkreta kontaktytor, t ex via våra nätverksträffar.
 
Genom att vara partner till oss profileras och associeras ditt företag med IK Uppsala Fotboll – med allt ifrån fotboll för tjejer på elitnivå till våra verksamheter FSR Coach, Ronjabollen och Öppen träning. Prata med oss om hur just du vill samverka, så tar vi fram ett förslag!
 
Kontakta 
Åke Huss, marknadsansvarig,
ake.huss@uppsalafotboll.se | 0708-78 10 00

Håkan Sandberg, säljare
 
Danske Bank ny Tillsammanspartner!
2021-05-11 11:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Danske Bank som ny Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll!

LV Scooter har skrivit på nytt treårsavtal!
2021-05-06 11:00
Originalfoto - Tobbe Bengtsson.

Vi är väldigt glada över att LV Scooter har skrivit på ett nytt treårsavtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vår verksamhet finns över hela landet i 133 olika butiker, men vi är ju ett Uppsalaföretag och har vårt huvudkontor här så då känns det väldigt roligt att få stötta den lokala idrotten och damfotbollen, säger Lars Harlin, VD för Dealy Sweden.

Returpappercentralen & Skrotcentralen fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-26 15:00
Originalfoto - Tobbe Bengtsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Returpappercentralen och Skrotcentralen fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi kände att vi ville få med båda bolagen för att IK Uppsala gör ett så otroligt jobb även utanför Studans fotbollsplan genom att man tar ett socialt ansvar, säger Magnus Alm, VD för Skrotcentralen och Returpappercentralen.

Bjerking fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-21 11:00
Anders Wärefors, VD för Bjerking.

Vi är väldigt glada över att Bjerking fortsätter som samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- För oss på Bjerking är det en självklarhet med jämställd sponsring och vi vill gärna fortsätta att samarbeta med IK Uppsala, säger Anders Wärefors, VD Bjerking.

Swedbank fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-13 10:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Swedbank har skrivit på ett nytt avtal och därmed fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi tycker att det är en grym förening med fantastiska verksamheter som är väldigt viktiga för vårt samhälle, säger Anders Nordström, bankchef Swedbank Uppland.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner