SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

FSR-Coach
FSR står för Football Social Responsibility. Verksamheten vänder sig till flickor/kvinnor i ålder 14 år och uppåt som vill utbilda sig inom fotboll och värdegrund. Målet med verksamheten är att få fler flickor/kvinnor att utbilda sig till fotbollstränare och få fler flickor/kvinnor att intressera sig för fotboll.

Utbildningen riktar sig till fotbollsintresserade flickor och kvinnor i åldern 14 år och uppåt med syfte att stärka flickors och kvinnors självförtroende i ledarrollen – både i och utanför fotbollen. Vi erbjuder utbildningen utan kostnad för deltagaren. Utbildningen innehåller dels Svenska Fotbollförbundets C och B-kurs samt två värdegrundsutbildningar enligt Ronjamodellen.


För mer information, kontakta  lovisa.delby@uppsalafotboll.se

Tack till våra partners som gör FSR Coach möjligt!
2021-06-18 07:00

Följande företag är partners till vår CSR-verksamhet FSR Coach:

Länsförsäkringar Uppsala, HSB Uppsala, Klövern, ByggConstruct, Bjerking, Walloxstrand, Leijerstam Medical, Swedbank, LV Scooter och Byggpartner i Dalarna. Läs mer om dem nedan!

Klövern AB huvudpartner för FSR Coach!
2020-01-16 10:20
Klövern AB - ny huvudpartner för FSR-Coach.
Vi är mycket glada över att presentera Klövern AB som ny huvudpartner för vårt CSR-projekt FSR Coach!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Samarbetspartner
Tillsammanspartners