Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Projekt FSR-Coach
FSR står för Football Social Responsibility. Projektet vänder sig till flickor/kvinnor i ålder 14 år och uppåt som vill utbilda sig inom fotboll och värdegrund. Projektet är ett samarbete mellan IK Uppsala Fotboll och Ronja FK/Tris, där målet är att få fler flickor/kvinnor att utbilda sig till fotbollstränare och få fler flickor/kvinnor att intressera sig för fotboll. Projektet innehåller två steg och är kostnadsfritt för deltagaren.

Walloxstrand AB fortsatt partner!
2019-03-14 10:00
Åke Huss Uppsala Fotboll och bl.a. Daniel Svensson Walloxstrand

Vi är mycket glada att meddela att Walloxstrand AB fortsätter som huvudpartner i projekt FSR Coach. Samtidigt går de in som ny partner i Ronjabollen. 

Succé för FSR Coach
2019-02-05 22:03
FSR coacher under praktik
I december gick 23 tjejer den första delen av FSR Coach utbildningen. Nu till helgen börjar nästa grupp på 20 tjejer sin första del. Intresset för att gå kursen är stort och vi tror att ytterligare en kurs kan börja redan i vår vilket innebär att vi kommer utbilda minst 60 tjejer i den första utbildningsdelen av FSR Coach.  Vi tackar vår huvudpartners HSB, Walloxstrand, Byggconstruct och Länsförsäkringar för att vi kan genomföra projekt FSR Coach.
Anmälan till nästa FSR Coach utbildning!
2019-01-12 10:20
Blivande FSR Coacher.
Ta chansen att utbilda dig till en av Sveriges första FSR-coacher!  FSR står för Football Social Responsibility. Projektet vänder sig till flickor/kvinnor i åldern 14 år och uppåt som vill utbilda sig inom fotboll och värdegrund. Projektet är ett samarbete mellan IK Uppsala Fotboll och Ronja FK/Tris, där målet är att få fler flickor/kvinnor att utbilda sig till fotbollstränare och att intressera sig för fotboll. 
Anmälan till FSR Coach tränarutbildning för tjejer!
2018-10-24 18:05

IK Uppsala Fotboll, i samarbete med våra huvudpartners HSB Uppsala, Walloxstrand och Byggconstruct, genomför nu första tränarutbildningen inom FSR Coach-projektet. Utbildningen riktar sig till flickor/kvinnor som vill utbilda sig till fotbollstränare. Utbildningen är kostnadsfri.

Walloxstrand huvudpartner för FSR Coach
2018-10-10 15:00
Vi är mycket glada att kunna presentera Walloxstrand som huvudpartner för vårt utbildningsprojekt FSR Coach. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 17/04 11:00 
Startsida, 09/04 11:00 
Startsida, 08/03 10:45 
 
Huvudpartner
PARTNER