Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
ELIT

Elitlaget
Välkommen till Elitlagets egen lagsida. Här kan du läsa om kommande och spelade matcher samt andra av lagets aktiviteter.
Femte raka segern bärgad
2019-06-15 18:40
Marika Bergman Lundin, foto - Tobbe Bengtsson
IK Uppsala Fotboll går som tåget just nu och bärgade sin femte raka seger i bortamatchen mot Mallbacken IF Sunne under lördagseftermiddagen. Efter en 2-0-ledning i paus kunde Uppsala utöka ytterligare i den andra och tog hem matchen på Strandvallen med 3-0 efter mål av Cassandra Korhonen och Beata Olsson.
Uppsala tar sig an Mallbacken
2019-06-14 11:00
Ellen Arbman Hansing, foto - Tobbe Bengtsson
Elitettan rullar vidare för tabellfyran IK Uppsala Fotboll och under lördagseftermiddagen väntar en bortamatch mot värmländska Mallbacken IF Sunne.
Smakstarten bäddade för Uppsalas seger
2019-06-09 20:30
Hanna Nordström, foto - Tobbe Bengtsson
Efter en smakstart på matchen med en 2-0-ledning redan efter 20 minuter kunde IK Uppsala Fotboll ta sin fjärde raka seger idag hemma mot Lidköpings FK. Bortalaget reducerade i den andra halvleken och gick för en kvittering, men ett stressat Uppsala kunde till slut hålla undan och ta hem matchen med 2-1.
Olsson tillbaka och redo för Lidköping
2019-06-08 11:00
Beata Olsson, foto - Tobbe Bengtsson
Efter en vecka med välbehövlig vila väntar nu återigen match för IK Uppsala Fotboll. Klockan 15.00 på söndag tar man emot tabellfyran Lidköpings FK på Lötens IP och det kommer bli en tuff kamp mellan lagen som skuggar varandra i tabelltoppen.
Tredje raka segern för Uppsala
2019-06-02 19:05
Ingrid "Ingo" Wixner, foto - Tobbe Bengtsson
Ett formstarkt IK Uppsala Fotboll tog sin tredje raka seger under söndagseftermiddagen borta mot Sundsvalls DFF. Efter en mållös första halvlek kom bortalaget igång i den andra och kunde till slut vinna med 3-1 och ta med de tre poängen hem till Uppsala.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner