SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Företag
Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner!
2021-09-15 10:00, Företag
Foto - Johan Leijonhufvud.

Vi är så glada över att Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner till IK Uppsala Fotboll över 2021!

- Att en del av mitt överskott ska gå till en organisation som stöttar tjejer i form av att finna ett sammanhang och en gemenskap i och runt fotbollen, som till exempel CSR-verksamheten Ronjabollen, är mitt sätt att betala tillbaka till samhället, säger Johan Leijonhufvud, Leijonhufvud Fastighetsbyrå.

Elit
Arbman Hansing matchhjälte i 2-1-seger!
2021-09-12 14:00, Elit
Foto - Tobbe Bengtsson.

IK Uppsala Fotboll vände och vann borta mot IFK Norrköping under lördagen med 1-2 (0-0). Norrköping tog ledningen i den andra halvleken men Ellen Toivio kunde kvittera innan inhoppande Ellen Arbman Hansing forcerade in segermålet på stopptid. Elitettan går nu in i ett landslagsuppehåll med Uppsala på en andraplats i tabellen.

Ronjabollen
Ny termin av Ronjabollen igång!
2021-09-09 18:00, Ronjabollen

Det är äntligen terminsstart för Ronjabollen! Vi fortsätter som vanligt i Gränby på fredagar, men nytt för den här terminen är att vi är på en ny skola - Lilla Valsätraskolan. Där kör vi träningar på onsdagar i gymnastiksalen, varmt välkomna!

Elit
Marika Bergman Lundin skriver treårskontrakt!
2021-09-03 15:12, Elit
Marika Bergman Lundin.

Vi är otroligt glada över att kunna meddela att Marika Bergman Lundin har förlängt sitt kontrakt med IK Uppsala Fotboll med ytterligare tre år! Det nya kontraktet gäller över säsongen 2024.

- Det känns väldigt bra att ha förlängt mitt kontrakt med Uppsala. Jag är inne på min tredje säsong i laget, så varför inte köra tre år till? säger Bergman Lundin.

Elit
Uppsala enkelt vidare i Svenska Cupen!
2021-09-02 08:00, Elit
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll tog sig enkelt vidare i Svenska Cupen under onsdagskvällen då man besegrade Gamla Upsala SK på Studenternas med 5-0 (3-0). Uppsala avancerar nu till omgång 3 där är även de damallsvenska lagen kliver in i cupspelet.

Uppsala Fotboll släpper sin första hållbarhetsrapport!
2021-08-26 08:30
Foto - Oscar Larsson.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera IK Uppsala Fotbolls första Hållbarhetsrapport!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner