SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elit
Marika Bergman Lundin lämnar IK Uppsala Fotboll
2022-01-21 10:30, Elit
Marika Bergman Lundin. Foto - Oscar Larsson.

Vi kan nu meddela att IK Uppsala Fotboll har ett kommit överens med damallsvenska BK Häcken om ett övergångsavtal gällande mittfältaren Marika Bergman Lundin, 22, som därmed lämnar klubben.

Öppen träning
Öppen Träning drar igång 17 januari!
2022-01-13 10:00, Öppen träning

Äntligen drar vår populära verksamhet Öppen Träning igång igen efter juluppehållet! Öppen Träning är aktivt under vinterhalvåret och riktar sig till tjejer från andra föreningar runtom i Uppland. Nu startar verksamheten igen under vecka 3 - varmt välkomna!

Elit
Spelartruppen inför 2022 är spikad!
2021-12-28 13:00, Elit
Huvudtränare Jonas Valfridsson. Foto - Oscar Larsson.

Huvudtränare Jonas Valfridsson meddelar nu att arbetet med bygget av nästa års spelartrupp är klart, och därmed har han en trupp på 22 spelare inför säsongen 2022.

Elit
Hannah Eriksson flyttas upp och får kontrakt med elitlaget!
2021-12-22 10:00, Elit
Hannah Eriksson.

Vi är glada över att meddela att mittfältaren Hannah Eriksson, 18, flyttas upp från den elitförberedande truppen och får kontrakt med elitlaget över 2022!

- Det känns jättebra och jätteroligt att få den här chansen! Jag är spänd på att se hur säsongen kommer att bli. Den här möjligheten kommer att ge mig en bra chans att utvecklas som spelare. Att få träna i elitlagets miljö och med de förutsättningar som finns kring dem kommer att vara väldigt givande för mig, säger Eriksson.

Elit
Johanna Renmark klar för IK Uppsala Fotboll!
2021-12-17 10:00, Elit
Johanna Renmark. Originalfoto - Eskilstuna United DFF.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att ytterforwarden Johanna Renmark, 18, har skrivit på ett kontrakt med IK Uppsala Fotboll!

- Det känns jättebra! Att skriva på för Uppsala känns som helt rätt val för mig, så jag är verkligen skittaggad inför nästa säsong. Uppsala är en fantastiskt fin klubb som jag har fått ett jättebra intryck av, här finns fantastiska möjligheter med anläggningen och allt runtomkring, säger Renmark.

Elit
Nicole Loren Robertson är klar för IK Uppsala Fotboll!
2021-12-16 09:55, Elit
Nicole Loren Robertson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att anfallaren Nicole Loren Robertson, 25, har skrivit på ett kontrakt med IK Uppsala Fotboll!

- Jag fick ett väldigt bra intryck av vad Jonas berättade för mig om klubben och den fotbollen laget vill spela. Min magkänsla sa verkligen "du ska till Uppsala Fotboll", så jag skrev på ett kontrakt ganska snabbt efter det. Allt föll på plats direkt och det känns väldigt bra, säger Robertson.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner