SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elit
Rikard Östergren kliver upp på heltid inom IK Uppsala Fotboll!
2021-11-27 10:00, Elit
Rikard Östergren.

Elitlagets assisterande tränare Rikard Östergren kliver upp på en heltidsanställning från och med den 1 januari 2022! Han kommer att kombinera arbetet som assisterande tränare för elitlaget med att vara instruktör på NIU & LIU på Celsiusskolan.

Elit
Hanna "HP" Persson förlänger med IK Uppsala Fotboll!
2021-11-26 10:00, Elit
Hanna "HP" Persson. Foto - Oscar Larsson.

Vi är så glada över att kunna meddela att Hanna "HP" Persson har förlängt sitt kontrakt med IK Uppsala Fotboll!

- Jag är verkligen skittaggad inför nästa säsong! Det känns jättebra att vara kvar i Uppsala, jag trivs väldigt bra här. Föreningen är väldigt proffsig i alla delar - lagets förutsättningar, nya arenan, hur aktiva vi är med sociala medier och hur vi syns utåt - det finns en framåtanda genom hela klubben. Det är helt annorlunda än vad jag har varit med om tidigare, jag tror aldrig att jag har haft så bra förutsättningar som jag har här i Uppsala, säger Persson.

Elit
Lägesuppdatering av spelartruppen
2021-11-26 07:20, Elit
Foto - Oscar Larsson.

Arbetet med truppbygget inför säsongen 2022 är i full gång och under de senaste veckorna har vi meddelat flera nyförvärv och spelare som har förlängt sina kontrakt. Tyvärr är det även några spelare som lämnar IK Uppsala Fotboll efter säsongen 2021.

Elit
Beatrice Gärds förlänger med IK Uppsala Fotboll!
2021-11-25 10:00, Elit
Beatrice Gärds. Foto - Oscar Larsson.

Vi är så glada över att ytterbacken Beatrice Gärds, 24, har förlängt sitt kontrakt med IK Uppsala Fotboll!

- Det känns jätteroligt! Det känns bra att få ett till år i föreningen, det var tufft där direkt efter slutsignalen mot Jitex med mycket känslor och man var ganska tom. Jag känner inte riktigt revanschlusta för jag tycker ändå att vi spelade bra fotboll under den här säsongen, men däremot så vill jag få en ny chans med laget att göra det bättre nästa år och lyckas med våra mål, säger Gärds.

Elit
Ellen Arbman Hansing förlänger med IK Uppsala Fotboll!
2021-11-24 10:00, Elit
Ellen Arbman Hansing. Foto - Tobbe Bengtsson.

Vi är så glada över att mittbacken Ellen Arbman Hansing har förlängt sitt kontrakt med IK Uppsala Fotboll över säsongen 2022!

- Det känns bra att jag har förlängt över 2022! Jag har en fortsatt dröm om att gå upp i OBOS Damallsvenskan igen med Uppsala och att få spela i den serien. Det skulle betyda mycket för mig att få vara med om det, speciellt när jag har varit klubben så pass länge som jag har varit. Dessutom trivs jag väldigt bra med livet utanför fotbollen i Uppsala, säger Arbman Hansing.

Elit
Anna Björklund klar för IK Uppsala Fotboll!
2021-11-23 10:00, Elit
Anna Björklund. Foto - Älvsjö AIK.

Vi är så glada över att kunna meddela att ytterbacken Anna Björklund, 23, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns verkligen skitbra att ha skrivit på för Uppsala! Det här är något helt annat än vad jag har varit med om tidigare, enligt mig så är Uppsala den klart proffsigaste klubben i hela Elitettan. Här kan man verkligen fokusera till 100% på fotbollen och allt annat kring organisationen flyter bara på, så det känns som en väldigt insprirerande miljö att komma till, säger Björklund.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner