SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elitettan
Cathrine Buccat Graversen klar för IK Uppsala Fotboll!
2022-08-02 10:00, Elitettan
Cathrine Buccat Graversen.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att dansk-filippinska backen Cathrine Buccat Graversen, 24, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns bra att vara här! Det är en väldigt fin arena så det känns som att vi har väldigt goda förutsättningar för att spela fotboll. De hämtade mig på flygplatsen och har visat mig runt på arenan, så jag ser framemot att få lära känna alla spelarna och även utforska Uppsala som stad, säger Graversen.

Elitettan
Brooke Jenkins klar för IK Uppsala Fotboll!
2022-08-02 10:00, Elitettan
Brooke Jenkins.

Vi är glada över att kunna meddela att den amerikanska mittfältaren Brooke Jenkins, 25, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Jag har fått jättepositiva intryck av klubben! Jag är riktigt imponerad av faciliteterna här med en grym arena och en riktigt bra plan. Klubben känns väldigt professionell, alla människor jag har träffat i föreningen är supertrevliga och väldigt hjälpsamma så det känns jättebra att få vara här, säger hon.

Elitettan
Maria Poli missar resten av säsongen
2022-08-01 12:00, Elitettan
Foto - Oscar Larsson

Vi måste tyvärr meddela att vår anfallare Maria Poli missar resten av säsongen. Poli har ådragit sig en ny skada i knät vilket gör att hon inte kommer att vara spelbar under hösten.

Elitettan
Två mål av Robertson gav 2-0-seger mot Älvsjö!
2022-07-31 10:00, Elitettan
Foto - Peter Bohlin.

IK Uppsala Fotboll gjorde jobbet borta mot tabelljumbon Älvsjö AIK när höstsäsongen av Elitettan drog igång under lördagen. Efter Nicole Robertsons två mål i den första halvleken kunde gästerna vinna med 2-0 och fick därmed tre poäng med sig hem till Uppsala.

F19
Leffler & Baudou uttagna till F05-landslagsläger!
2022-07-27 08:00, F19

Två spelare från IK Uppsala Fotboll är uttagna till F05-landslagets landslagsläger på Bosön i början av augusti. Vi säger stort grattis till Josefin Baudou och Clara Leffler!

F17
Två spelare uttagna till F07-landslaget!
2022-07-26 08:00, F17

Två spelare från vårt F17-lag är uttagna till F15/07-landslagets första landslagsläger på Bosön i augusti. Vi säger stort grattis till Sonja Ekholm och Thindra Mattsson!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners
Stödpartner