SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elitettan
Inför: IK Uppsala Fotboll - Lidköpings FK
2022-08-18 21:00, Elitettan
Foto - Oscar Larsson.

Höstsäsongen rullar vidare och för serieledande IK Uppsala Fotboll väntar en hemmamatch mot tabellfemman Lidköpings FK. Uppsala kliver nu in i en period med många matcher mot lag på den övre halvan där det kommer att bli viktigt att få med sig poängen.

Elitettan
Uppsala vidare i Svenska Cupen!
2022-08-16 21:00, Elitettan
Foto - Peter Bohlin

IK Uppsala Fotboll är vidare till omgång 3 i Svenska Cupen! Uppsala mötte division 3-laget Rimbo IF i den andra omgången under tisdagskvällen och kunde ta hem en enkel seger med 6-0.

Elitettan
6-1-seger och dubbla comebacker!
2022-08-13 18:30, Elitettan
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll tog en klar seger borta mot Rävåsens IK Karlskoga! Efter dubbla mål vardera av Nicole Robertson, Johanna Renmark och Wilma Thörnkvist kunde Uppsala vinna med 6-1 och plocka in tre nya poäng på kontot. Dessutom gjorde både Elina Lenir och Clara Leffler comeback från sina skador!

Elitettan
Elvira Björklund klar för IK Uppsala Fotboll!
2022-08-10 15:00, Elitettan
Elvira Björklund.

Vi är väldigt glada över att målvakten Elvira Björklund, 18, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns väldigt bra att vara här i Uppsala, jag är jättetacksam över den här möjligheten. Som målvakt är det ju svårt att få speltid då det bara finns en plats på planen, så att få komma till ett sånt här bra lag som Uppsala och få konkurrera där känns väldigt motiverande. Jag är riktigt taggad på att komma igång! säger Björklund själv.

Elitettan
Cathrine Buccat Graversen klar för IK Uppsala Fotboll!
2022-08-02 10:00, Elitettan
Cathrine Buccat Graversen.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att dansk-filippinska backen Cathrine Buccat Graversen, 24, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns bra att vara här! Det är en väldigt fin arena så det känns som att vi har väldigt goda förutsättningar för att spela fotboll. De hämtade mig på flygplatsen och har visat mig runt på arenan, så jag ser framemot att få lära känna alla spelarna och även utforska Uppsala som stad, säger Graversen.

Elitettan
Brooke Jenkins klar för IK Uppsala Fotboll!
2022-08-02 10:00, Elitettan
Brooke Jenkins.

Vi är glada över att kunna meddela att den amerikanska mittfältaren Brooke Jenkins, 25, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Jag har fått jättepositiva intryck av klubben! Jag är riktigt imponerad av faciliteterna här med en grym arena och en riktigt bra plan. Klubben känns väldigt professionell, alla människor jag har träffat i föreningen är supertrevliga och väldigt hjälpsamma så det känns jättebra att få vara här, säger hon.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners
Stödpartner