SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elit
Se alla våra matcher i Elitettan!
2021-04-13 10:01, Elit
Moa Öhman, Marika Bergman Lundin & Sofia From. Foto - Tobbe Bengtsson.

Det är äntligen dags för säsongspremiär i Elitettan 2021 och den 17 april tar vi emot Lidköpings FK klockan 15.00 hemma på Studan. I år kan du se samtliga av våra matcher hemma i tv-soffan på SportExpressen Play samt via UNT - här hittar du all information du behöver!

Företag
Swedbank fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-13 10:00, Företag
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Swedbank har skrivit på ett nytt avtal och därmed fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi tycker att det är en grym förening med fantastiska verksamheter som är väldigt viktiga för vårt samhälle, säger Anders Nordström, bankchef Swedbank Uppland.

Företag
Sandvik Coromant fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-07 09:00, Företag
Foto - Sandvik Coromant

Vi är oerhört glada över att kunna meddela att Sandvik Coromant fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Damidrott behöver mer uppmärksamhet från sponsorer och vi vill gärna visa vägen, säger Joakim Fagerudd, Platschef Sandvik Coromant Gimo.

Elit
Komfortabel seger och ett steg framåt!
2021-04-06 16:00, Elit
Målskyttarna Thea Barkfeldt & Clara Leffler. Foto - Oscar Larsson.

Äntligen börjar det lossna för IK Uppsala Fotboll! Efter en försäsong med flera matcher som man inte har varit nöjda med så var det ett steg i rätt riktning under måndagskvällen när man vann klart med 3-0 hemma mot Älvsjö AIK.

Elit
Clara Leffler får kontrakt med elitlaget!
2021-03-23 13:00, Elit
Clara Leffler. Originalfoto - Oscar Larsson.

Vi har glädjen att meddela att 16-åriga Clara Leffler flyttas upp till elitlaget och har skrivit på ett treårskontrakt med IK Uppsala Fotboll!

Ronjabollen
Hej Viktoria - tränare för Ronjabollen i Gottsunda!
2021-03-08 14:00, Ronjabollen
Viktoria Engqvist, en av tränarna för Ronjabollen i Gottsunda.

Vårterminen för Ronjabollen är i äntligen igång! Vi träffar därför Viktoria Engqvist, som är den huvudansvariga tränaren för Ronjabollen i Gottsunda, och pratar lite närmare med henne om varför hon vill vara tränare för just Ronjabollen och vad verksamheten kan ge tjejerna som är med.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner