Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elit
Ida Strömblad klar för IK Uppsala Fotboll!
2019-12-12 15:30, Elit
Ida Strömblad har skrivit på för IK Uppsala Fotboll! Foto - Kungsbacka DFF
Vi är glada att kunna meddela att 21-åriga Ida Strömblad har skrivit på för IK Uppsala Fotboll! Strömblad kommer senast från spel i OBOS Damallsvenskan med Kungsbacka DFF och är Uppsalas fjärde nyförvärv inför debutsäsongen i Damallsvenskan 2020.
Bli medlem i IK Uppsala Fotboll!
2019-12-11 18:00
Foto - Tobbe Bengtsson
Det är dags att skaffa ditt medlemskap hos IK Uppsala Fotboll för säsongen 2020! Bli medlem redan idag och bidra till IK Uppsala Fotbolls verksamhet på och utanför planen, och dessutom får du som medlem ta del av kampanjer och rabatter hos våra partners!
Elit
Emma Holmgren klar för IK Uppsala Fotboll!
2019-12-03 12:00, Elit
Målvakten Emma Holmgren är klar för IK Uppsala Fotboll. Foto - Svenska Fotbollsförbundet
IK Uppsala Fotboll kan i samarbete med Onmedia presentera sitt tredje nyförvärv inför säsongen 2020 i OBOS Damallsvenskan - målvakten Emma Holmgren! Holmgren kommer senast från spel i Linköpings FC i Damallsvenskan men hon är ursprungligen från Uppsala och har ett långt förflutet i diverse Uppsalaklubbar så som GUSK, Vaksala SK och IK Sirius. Nu är hon återigen tillbaka i hemstaden då hon ansluter till IK Uppsala Fotboll.
Ronjabollen
Habilitering Fotboll - fotbollsträningar för barn med funktionsnedsättning
2019-11-30 15:00, Ronjabollen
Exempel på hur man i Habilitering Fotboll jobbar med bildstöd för barnen.
IK Uppsala Fotbolls arbete med jämställdhet, integration, inkludering och fortbildning har fortsatt under säsongen 2019, där man jobbar för att alla ska få ha en plats inom fotbollsrörelsen. Under hösten har den forna Uppsalaspelaren Julia Lyckberg tillsammans med Sara Eriksson startat upp en ny fotbollsgrupp i ett projekt för barn som har en funktionsnedsättning.
Elit
Nicole Odelberg Modin klar för IK Uppsala Fotboll!
2019-11-30 10:20, Elit
Nyförvärvet Nicole Odelberg Modin. Bild - AIK Fotboll
IK Uppsala Fotboll har gjort klart med sitt andra nyförvärv inför säsongen 2020 då 25-åriga Nicole Odelberg Modin har skrivit på för klubben! Modin kommer senast från spel i AIK i Elitettan men ansluter nu till Uppsala när klubben tar klivet upp till OBOS Damallsvenskan nästa år.
Elit
Ariam Berhane klar för IK Uppsala Fotboll!
2019-11-29 10:40, Elit
Ariam Berhane är tillbaka i Uppsalatröjan efter ett år i Djurgården. Foto - Tobbe Bengtsson.
IK Uppsala Fotboll har gjort klart med sitt första nyförvärv inför säsongen 2020 då den forna Uppsalaspelaren Ariam Berhane återvänder till klubben! 20-åriga Berhane lämnade Uppsala inför förra säsongen och har i år spelat för Djurgårdens IF FF i OBOS Damallsvenskan, men nu är hon alltså tillbaka i Uppsalatröjan när klubben rustar upp för sin första säsong i högstaligan.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner