Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elit
Uppsala ställs på prov mot Piteå
2020-07-10 11:00, Elit
Lina Thoreson, foto - @sarnehedphoto
Det är dags för den tredje omgången i OBOS Damallsvenskan, och för nykomlingen IK Uppsala Fotboll väntar en tuff hemmamatch på Studenternas IP mot Piteå IF DFF. Bortalaget vann SM-guld så sent som 2018, så Uppsala kommer att ställas inför en rejäl utmaning under lördagen.
Elit
Sen kvittering gav poäng till Uppsala
2020-07-04 18:30, Elit
Uppsalas målvakt Emma Holmgren. Foto - Tobbe Bengtsson.
IK Uppsala Fotboll såg ut att gå mot sin första förlust i OBOS Damallsvenskan borta mot Växjö DFF, men inhopparen Cornelia Kapocs fixade 1-1 (0-0) efter en fantastisk soloprestation på vänsterkanten. Det blev ett oavgjort resultat på VISMA Arena och Uppsala är fortsatt obesegrade efter två omgångar.
Elit
Imponerande vändning gav premiärseger!
2020-06-27 18:30, Elit
Marika Bergman Lundin i duell med Olivia Schough, foto - Tobbe Bengtsson.
IK Uppsala Fotbolls seriepremiär mot Djurgårdens IF blev en spännande historia. Efter en mäktig vändning från hemmalagets sida kunde Uppsala till slut vinna med 3-2 efter att Beata Olsson avgjort på stopptid. Därmed blev Uppsalas debut i Sveriges högsta serie en succé, och det var på fasta situationer som Uppsala vände matchen.
IK Uppsala Fotboll är den första HBTQ-diplomerade föreningen på Studenternas IP!
2020-06-24 14:00
IK Uppsala Fotboll är nu HBTQ-diplomerade på Studenternas IP!
Vi är otroligt stolta över att kunna meddela att IK Uppsala Fotboll är den första HBTQ-diplomerade föreningen på Studenternas IP!
Tillsammans För IK Uppsala Fotboll
2020-06-23 13:00
Det är många som påverkas av de rådande omständigheterna i världen just nu, och på grund av coronavirusets spridning ser framtiden oviss ut för väldigt många företag och föreningar. Känner du att vill stötta IK Uppsala Fotboll? Då finns det flera saker du kan göra!
IK Uppsala Fotboll och Elitfotboll Dam samlar supportrarnas fotbollslängtan!
2020-06-22 09:00
Fotbollslängtan - vad längtar du efter?
Vår betyder Damallsvensk premiär, men det har redan hunnit bli sommar och just den här fotbollspremiären blir som bekant lite annorlunda. Vi är glada att OBOS Damallsvenskan drar igång för som vi har längtat. Men med det sagt är vi inget utan vår publik, och vi vet att publiken längtar. Det finns en kraft i all längtan där ute och den ska vi ta tillvara på.  
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner