Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elit
Blytung förlust mot Rosengård
2020-08-08 10:00, Elit
Foto @SarnedhedPhoto
Det blev en match som IK Uppsala Fotboll allra helst skulle vilja glömma. Ingenting fungerade för hemmalaget i mötet mot regerande svenska mästarna FC Rosengård under fredagskvällen och det blev en tung förlust med hela 1-9.
Elit
Kapocs segerorganisatör när Uppsala vann
2020-08-04 17:00, Elit
Foto - @SarnehedPhoto
IK Uppsala Fotboll tog en tung seger borta mot Eskilstuna United DFF under måndagskvällen. Uppsala var effektiva i den första halvleken där man trots ett spelövertag för Eskilstunas del kunde gå upp i en 3-0-ledning, och den ledningen släppte man aldrig. Stor matchvinnare för bortalaget blev Cornelia Kapocs som både satte det viktiga 1-0-målet och fixade straffen som Cassandra Korhonen gjorde 2-0 på.
Elit
Första halvleken fällde underpresterande Uppsala
2020-07-30 22:00, Elit
Agnes Nyberg, foto - Tobbe Bengtsson
Det blev en onsdagskväll som IK Uppsala Fotboll helst av allt skulle vilja glömma. Efter en första halvlek där ingenting fungerade för gästerna borta mot Vittsjö GIK låg man under med 2-0, och trots en bättre insats i den andra kunde man inte komma ikapp. Vittsjö vann matchen med 4-2 efter ett hattrick från hemmalagets Clara Markstedt, och det var ett otroligt besviket Uppsala som satte sig på den långa bussresan hem.
IK Uppsala Fotboll är den första HBTQ-diplomerade föreningen på Studenternas IP!
2020-07-28 14:00
IK Uppsala Fotboll är nu HBTQ-diplomerade på Studenternas IP!
Vi är otroligt stolta över att kunna meddela att IK Uppsala Fotboll är den första HBTQ-diplomerade föreningen på Studenternas IP!
Elit
Hammarlunds dubbel gav seger till Göteborg
2020-07-26 15:20, Elit
Sara Olai, foto - Tobbe Bengtsson.
Som förväntat ställdes IK Uppsala Fotboll inför en rejäl utmaning igår då serieledande Kopparbergs/Göteborg FC kom på besök till Studenternas IP. Gästerna tog ledningen redan i den andra minuten och styrde stora delar av matchen, och Göteborg kunde till slut vinna komfortabelt med 0-2 mot ett hårt defensivt jobbande Uppsala. 
Elit
"En riktigt skön seger!”
2020-07-16 13:40, Elit
Ida Strömblad, foto - Tobbe Bengtsson
IK Uppsala Fotboll stod för en mycket fin insats under onsdagskvällen då man besegrade den andra nykomlingen Umeå IK hemma på Studenternas IP med 3-0 (1-0). Cornelia Kapocs gav Uppsala ledningen i den första halvleken innan Ida Strömblad klev fram i den andra med ett riktigt drömmål. Sara Olai avslutade sedan målskyttet och Uppsala fick med sig tre viktiga poäng och tog sin andra seger i OBOS Damallsvenskan.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner