Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Tillsammans För IK Uppsala Fotboll
2020-05-14 13:00
Det är många som påverkas av de rådande omständigheterna i världen just nu, och på grund av coronavirusets spridning ser framtiden oviss ut för väldigt många företag och föreningar. Känner du att vill stötta IK Uppsala Fotboll? Då finns det flera saker du kan göra!
Öppen träning
"Väldigt kul att få avsluta på Studenternas"
2020-05-11 16:00, Öppen träning
Therese Karling, tränare för Alsike IF F-05.
Vår flickverksamhet Öppen Träning körs under vinterhalvåret, och den andra perioden januari-mars avslutades på ett storstilat sett då sista träningen spelades på nybyggda Studenternas IP. Med på Öppen Träning finns flera unga spelare ifrån Alsike IF F-05, och även deras tränare Therese Karling har medverkat på träningarna.
Hjälp oss samla in pengar till Majblomman!
2020-05-02 12:00
Köp en digital majblomma via vår insamling!
Under de speciella omständigheter som är i Sverige nu så kommer årets majblomma att säljas digitalt, allt för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Vi i IK Uppsala Fotboll tycker att detta är en otroligt viktig fråga som går ihop med våra egna värderingar och CSR-projekt, och därför har vi valt att skapa en egen insamlingssida för att göra det vi kan för att bidra! 
Företag
Agenda Advokatbyrå ny partner för Ronjabollen!
2020-04-27 11:00, Företag
Agenda Advokatbyrå ny partner till IK Uppsala Fotboll och Ronjabollen.
Här kommer det lite härliga och positiva nyheter under den rådande coronakrisen, nämligen att Agenda Advokatbyrå har blivit ny partner till IK Uppsala Fotboll! Agenda Advokatbyrå går in med sitt fulla engagemang i IK Uppsalas CSR-projekt Ronjabollen, vilket vi är väldigt glada och tacksamma över.
Ronjabollen
"Damfotbollens utveckling är otroligt viktig för mig"
2020-04-22 16:00, Ronjabollen
Signe Lindvall, ansvarig tränare för CSR-projektet Ronjabollen.
Ronjabollen är ett integrations- och jämställdhetsprojekt som är en del av IK Uppsala Fotbolls verksamhet. Ansvarig tränare för CSR-projektet är mångsysslaren Signe Lindvall, som förutom att hon själv spelar fotboll i Upsala IF även är utbildad FSR-Coach samt medverkar som tränare i IK Uppsalas verksamhet Öppen Träning.
Elit
Damernas Svenska Cupen inställd
2020-04-18 09:00, Elit
Svenska Cupen inställd på grund av coronakrisen.
Under fredagen kom beskedet från Svenska Fotbollsförbundet att Svenska Cupen för damer ställs in. Därmed kommer det ej koras någon vinnare på damsidan i Svenska Cupen den här säsongen.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner