SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Öppen träning
"Det bästa med Öppen Träning har varit engagemanget från både spelare och ledare!"
2022-05-16 10:00, Öppen träning
Viktoria Engqvist, ansvarig instruktör. Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotbolls träningsverksamhet Öppen Träning pågår under vinterhalvåret och är öppen för flickor från andra föreningar i åldern c:a 8-14 år. På träningarna utbildas unga tjejer från andra föreningar tillsammans med lagens respektive tränare, då utbildningen även riktar sig mot ledarna.

Elitettan
Första bortasegern efter 1-0 mot Mallbacken!
2022-05-14 20:00, Elitettan
Foto - Emil Särnehed.

IK Uppsala Fotboll tog under lördagseftermiddagen en tung bortaseger mot Mallbackens IF Sunne! Trots en gräsplan som var under all kritik lyckades Uppsala kriga hem de tre poängen efter att Andrea Thorisson bombat in matchens enda mål strax innan halvtid. I och med de tre poängen är Uppsala kvar på en andraplats i tabellen.

Elitettan
4-1-seger och upp i serieledning!
2022-05-07 19:45, Elitettan
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll tog en klar seger hemma på Studenternas IP mot Jitex BK! Efter en stark första halvlek där Uppsala var effektiva offensivt seglade man iväg i målprotokollet och kunde till slut vinna med 4-1 (3-0). I och med de tre poängen är Uppsala i skrivande stund uppe i serieledning i Elitettan!

F17
Kaffe, kaka, fjärde raka för F17!
2022-04-28 14:00, F17
Foto - Fredrik Sund.

Efter förra helgens bortavinst mot Sandviken var det dags för en helt ny bekantskap med hemmamatch mot Stureby FF för vårt F17-lag, ett lag som vi aldrig spelat mot tidigare. Uppsala har under de tidigare matcherna i serien haft lite svårt att få till spelet i första halvlek och under träningarna i veckan har det pratats mycket om fokus och tjejerna själva har pratat ihop sig om vad de behöver göra för att hitta rätt inställning till matchspelet.

Våra Partners
Biotage ny partner till IK Uppsala Fotboll!
2022-04-28 10:00, Våra Partners
Foto - Biotage AB.

Vi är glada över att kunna presentera Biotage AB som ny partner till IK Uppsala Fotboll!

Elitettan
6-0-seger mot RIK Karlskoga!
2022-04-24 19:50, Elitettan
Foto - Emil Särnehed.

IK Uppsala Fotboll tog en komfortabel seger hemma mot Rävåsens IK Karlskoga under söndagseftermiddagen. Uppsala gick på knock direkt och matchen slutade till slut 6-0, där Uppsalas mål gjordes av sex olika målskyttar. Därmed går Uppsala upp på en tredjeplats i tabellen och är fortsatt obesegrade i Elitettan efter fyra spelade omgångar.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners
Stödpartner