SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Köp biljetter till IK Uppsala Fotboll - Sundsvalls DFF!
2021-09-23 14:30
Foto - Tobbe Bengtsson.

Nu kan du köpa biljetter till vår kommande hemmamatch mot Sundsvalls DFF den 25 september - välkomna till Studenternas IP!

Öppen träning
Öppen Träning drar igång vecka 41!
2021-09-23 14:00, Öppen träning

Äntligen drar vår populära verksamhet Öppen Träning igång igen! Öppen Träning är aktivt under vinterhalvåret och riktar sig till tjejer från andra föreningar runtom i Uppland. Nu startar verksamheten igen under vecka 41 - varmt välkomna!

U-trupp
Hej Edvard Ståhlberg - huvudansvarig för U-truppen!
2021-09-22 11:15, U-trupp

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Edvard Ståhlberg som ny huvudansvarig för de elitförberedande truppen!

- Jag måste säga att jag är svintaggad på det här uppdraget. Träningsförutsättningarna på Studenternas IP är fantastiska. Att varje dag kunna träna på helplan med flera utrymmen runtomkring som är enkom för oss - det liknar ingen jag har varit med om innan! Organisationen i föreningen känns väldigt lugn och stabil, det är ordning och reda på samtliga som arbetar i klubben vilket ger oss otroliga förutsättningar, säger Ståhlberg. 

Företag
Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner!
2021-09-15 10:00, Företag
Foto - Johan Leijonhufvud.

Vi är så glada över att Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner till IK Uppsala Fotboll över 2021!

- Att en del av mitt överskott ska gå till en organisation som stöttar tjejer i form av att finna ett sammanhang och en gemenskap i och runt fotbollen, som till exempel CSR-verksamheten Ronjabollen, är mitt sätt att betala tillbaka till samhället, säger Johan Leijonhufvud, Leijonhufvud Fastighetsbyrå.

Elit
Arbman Hansing matchhjälte i 2-1-seger!
2021-09-12 14:00, Elit
Foto - Tobbe Bengtsson.

IK Uppsala Fotboll vände och vann borta mot IFK Norrköping under lördagen med 1-2 (0-0). Norrköping tog ledningen i den andra halvleken men Ellen Toivio kunde kvittera innan inhoppande Ellen Arbman Hansing forcerade in segermålet på stopptid. Elitettan går nu in i ett landslagsuppehåll med Uppsala på en andraplats i tabellen.

Ronjabollen
Ny termin av Ronjabollen igång!
2021-09-09 18:00, Ronjabollen

Det är äntligen terminsstart för Ronjabollen! Vi fortsätter som vanligt i Gränby på fredagar, men nytt för den här terminen är att vi är på en ny skola - Lilla Valsätraskolan. Där kör vi träningar på onsdagar i gymnastiksalen, varmt välkomna!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner