SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Välkommen på årets första nätverksträff!
2024-01-10 11:00
Foto - Bildbyrån

Den 26 januari 2024 är det äntligen dags för första träffen i IK Uppsalas Affärsnätverk! ByggConstruct AB står som värd och vi välkomnar Pär Lagerström som gäst. Vi ses på Brasserie21 den 26 januari!

Vi är så pepp och ser verkligen fram emot att träffa er samarbetspartners när vi startar upp och kör den allra första träffen i IK Uppsalas Affärsnätverk.

 

Vid denna första träff gästas vi av Pär Lagerström som kommer att dela med sig om sina tankar kring vad näringslivet kan lära av idrotten och vice versa. Boka in frukost med oss den 26 januari i kalendern och anmäl dig redan idag – det här vill du inte missa!

 

När: 26 januari, kl. 7.00 - 8.45

Var: Brasserie21

Värd: ByggConstruct AB


Hålltider:
07.00 - Dörrarna öppnas och frukost serveras
7.15 - Programmet startar
8.40 - Slut

 

Om Pär Lagerström:
Pär Lagerström har de senaste 15 åren haft ledande roller inom näringslivet samt varit tränare för flera elitlag inom fotbollen. Den gemensamma nämnaren i Pärs olika uppdrag har varit ledarskap och att driva och leda utveckling. Han har en Fil. Kand. i Sports Management från GIH/Idrottshögskolan, UEFA PRO Diploma (den högsta fotbollstränarutbildningen) samt en mängd olika ledarskaps- och affärsutvecklingsutbildningar. 

 

Största bragden enligt Pär själv är att han lyckades kombinera att leda ett tillväxtbolag i 100-miljonersklassen, träna ett elitlag i fotboll och under samma period bilda familj och vara en närvarande pappa/man till min fru och två barn.

 

Idag jobbar Pär med riskkapital som Investment Manager hos Almi Invest samt är expertkommentator för OBOS Damallsvenskan på Viaplay.

 

______

 

För att kunna anmäla sig till nätverksträffen behöver man vara partner till IK Uppsala Fotboll. Vill du bli medlem i vårt affärsnätverk? Kontakta Åke eller Camilla nedan!

 

För mer information om vårt affärsnätverk - läs mer HÄR eller kontakta Åke eller Camilla. 

 

Kontakt:
Åke Huss 
Marknadsansvarig 
070 - 878 10 00 
ake.huss@uppsalafotboll.se

 

Camilla Ahlsson

Ansvarig för affärsnätverk

070 - 377 97 45

camilla.ahlsson@uppsalafotboll.se

 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av