SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Andersson & Tillman partner till IK Uppsala Fotboll!
2022-08-23 09:50

Vi är glada över att Andersson & Tillman har klivit in som ny partner til IK Uppsala Fotboll under 2022!

Andersson & Tillman är din lokala kött- & charkleverantör sedan drygt 25 år tillbaka. De kontrollerar hela kedjan från gård till färdig produkt. Deras affärsidé går ut på att leverera närproducerade och högkvalitativa kött- & charkprodukter till den medvetna konsumenten som värdesätter god smak. Andersson & Tillman levererar c:a 100 ton kött & chark i veckan, både till de flesta butiker i närområdet men även till flera kommunala kök. Det är den samlade kompetensen hos deras 75 anställda som säkerställer kvalitén på produkterna och som ger kunderna en personlig service varje dag. Det är cirka 400 gårdar i närområdet som levererar till dem, så genom att köpa våra produkter upprätthåller Andersson & Tillman en fortsatt livskraftig landsbygd och djurhållning. 


- Med tanke på vår starka lokala anknytning är det för oss en självklarhet att också sponsra det lokala idrottslivet. Som ett led i att ytterligare förstärka sponsringen till dam- & flickidrotten är vi jätteglada för att ha inlett ett samarbete med IK Uppsala Fotboll. Att just kunna stötta föreningslivet i sin verksamhet att få fler att röra på sig, som i IK Uppsala Fotbolls fall också handlar om flera elitsatsningar och ett gediget integrationsarbete, känns toppen. Idrott och hälsa är i grunden starkt förknippad med näringsriktig kost och högkvalitativa livsmedel som vi håller på med så för oss går det hand i hand, säger Dirk van der Krogt, VD för Andersson & Tillman.

 

Stort tack Andersson & Tillman för att ni vill vara en vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Andersson & Tillman här: www.andersson-tillman.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av