SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Naprapatklinik 018 ny partner!
2021-05-25 08:00
Michael Borg, Naprapatklinik 018.

Vi är väldigt glada över att Naprapatklinik 018 har klivit in som ny partner till IK Uppsala Fotboll!

- Jag har ett gediget intresse för idrottsskador och brinner verkligen för att förebygga, omhänderta och rehabilitera inom idrotten. Mitt mål är alltid att kunna få spelare och idrottare tillbaka till sin aktivitet så fort och så bra som möjligt, säger Michael Borg, Naprapatklinik 018.

Naprapatklinik 018 startades 2012 och drivs av ett team med mycket kompetens och erfarenhet inom branschen. De har sin klinik på Studenternas sedan ett drygt år tillbaka, där du på samma plan även hittar Prohelia företagshälsa. Nu är Naprapatklinik 018 även partner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi träffades redan förra sommaren och började prata om hur vi kunde arbeta tillsammans, så det känns väldigt roligt att vi nu är igång på riktigt. Vi har haft flera av spelarna på besök hos oss sen i mars som vi har kunnat hjälpa så det känns bra. Det är alltid kul som naprapat att få arbeta inom idrotten, det är där spetsen finns för utveckling av hur man behandlar och rehabiliterar skador. Det ger oss som naprapater en stor möjlighet att förbättra oss inom vår bransch, säger Michael Borg, Naprapatklinik 018.

 

Michael Borg har en lång erfarenhet inom branschen. Han har varit naprapat sedan 1991 och har framför allt arbetat inom idrottsrörelsen under sin karriär. De senaste tio åren har han arbetat med Sirius Bandy, men han har även 15 års erfarenhet från de olika ungdomslandslagen inom Svenska Fotbollförbundet. Naprapatklinik 018 flyttade till den nuvarande kliniken på Studenternas för ett drygt år sedan, vilket också har underlättat arbetet enormt.

- Flytten till Studenternas har varit ett lyft för oss. Framför allt så har vi kunnat fördjupa våra samarbeten nu när vi är på plats och har en närhet till både fotbollen och bandyn. Jag har ett gediget intresse för idrottsskador och brinner verkligen för att förebygga, omhänderta och rehabilitera inom idrotten. Mitt mål är alltid att kunna få spelare och idrottare tillbaka till sin aktivitet så fort och så bra som möjligt, säger Borg.

 

Naprapatklinik 018 har utkik över arenan från sin klinik och Borg har därmed kunnat se en del av träningarna därifrån, och han är imponerad över det IK Uppsala har visat prov på hittills.

- Vi ser ut på fotbollsplanen från vårt lunchrum, så vi har kunnat spana en del på träningarna och jag måste säga att jag är imponerad över utvecklingen inom damfotbollen de senaste åren. Jag följde och arbetade en del med Bälinge när de spelade i Damallsvenskan och damfotbollen har verkligen tagit stora steg framåt sedan dess. Framför allt har tekniken, tempot och tillslagen på boll blivit otroligt mycket bättre, fotbollen har en väldig hög kvalitet vilket är kul att se. Det säger väldigt bra ut för IK Uppsala hittills och vi hoppas att det fortsätter så, säger Borg.

 

Stort tack Naprapatklinik 018 för att ni vill vara vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Naprapatklinik 018 här: www.naprapatklinik018.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner