SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Bjerking fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-21 11:00
Anders Wärefors, VD för Bjerking.

Vi är väldigt glada över att Bjerking fortsätter som samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- För oss på Bjerking är det en självklarhet med jämställd sponsring och vi vill gärna fortsätta att samarbeta med IK Uppsala, säger Anders Wärefors, VD Bjerking.

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. De är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad i Uppsala och Stockholm. Bjerking är ett företag som tror på personligt engagemang och kraften i att vara smarta tillsammans. Att bygga vidare på det som fungerar och tänka nytt med innovation och framtidsperspektiv. Genom att utmana och bjuda in till dialog och samarbete tar Bjerking steget till mot en framtid som är hållbar och hälsosam. Bjerking väljer också att fortsätta som samarbetspartner till Elitettanlaget IK Uppsala Fotboll.

- Bjerking grundades i Uppsala för nästan 80 år sedan och därför vill vi bidra till kultur- och idrottslivet i staden. För oss är det en självklarhet med jämställd sponsring och vi vill gärna fortsätta att samarbeta med IK Uppsala, säger Anders Wärefors, VD Bjerking.

 

Att IK Uppsala Fotboll är en förening med många olika verksamheter är någonting som Bjerking tycker är viktigt. Förutom elitlaget i Elitettan samt den elitförberedande truppen så jobbar IK Uppsala mycket med att samarbeta och utveckla damidrotten i Uppland med hjälp av Öppen Träning, Fadderverksamheten, Ronjabollen och FSR Coach.

- Vi tycker att IK Uppsala representerar mycket av det goda som idrotten för med sig, allt ifrån verksamhet i de unga åldrarna till förebilder i representationslaget. Samarbete i alla former är viktigt för oss på Bjerking och därför uppskattar vi att IK Uppsala initierar samarbete med andra klubbar i Uppland. IK Uppsalas engagemang i FSR Coach och Ronjabollen ligger oss också väldigt varmt om hjärtat och är något vi med glädje är med och stöttar, säger Wärefors.

 

Bjerking har varit partner till IK Uppsala Fotboll i flera år och har sin logga på framsidan på matchtröjan. För Bjerking är det viktigt med en jämställd sponsring för att göra skillnad, och detta var en av anledningarna till samarbetet med IK Uppsala.

- När vi för några år sedan beslutade om att vår sponsring skulle vara 100 procent jämställd kändes det helt naturligt att inleda ett samarbete med IK Uppsala Fotboll som genom sin verksamhet når ut till väldigt många tjejer i Uppland. Det sociala engagemang som finns i föreningen CSR-verksamheterna spelade också en stor roll i detta, berättar Wärefors.

 

Uppsala har inlett Elitettan med en seger i premiären hemma mot Lidköpings SK med 4-1, och Wärefors hoppas att Uppsala får en fin säsong med publik så småningom

- Vi hoppas och tror att det ska bli en positiv säsong med bra matcher på den nya fina arenan. Vi hoppas också att det snart kan vara publik på plats som kan stötta IK Uppsala på resan tillbaka till högsta serien, avslutar Wärefors.

 

Stort tack Bjerking för att ni vill vara en långsiktig partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Bjerking här: www.bjerking.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av