SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

LV Scooter har skrivit på nytt treårsavtal!
2021-05-06 11:00
Originalfoto - Tobbe Bengtsson.

Vi är väldigt glada över att LV Scooter har skrivit på ett nytt treårsavtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vår verksamhet finns över hela landet i 133 olika butiker, men vi är ju ett Uppsalaföretag och har vårt huvudkontor här så då känns det väldigt roligt att få stötta den lokala idrotten och damfotbollen, säger Lars Harlin, VD för Dealy Sweden.

LV Scooter distribuerar elmopeder över hela Sverige, och fördelen med elmopeder är att de är

ljudlösa, fria från avgaser och miljösmarta. Det är ett fordon som blir allt vanligare, framför allt bland unga personer och vuxna som pendlar, och den största andelen av de som köper elmopeder är kvinnor. LV Scooter har valt att förlänga sitt samarbete med IK Uppsala Fotboll när man nu har skrivit på ett treårsavtal som Samarbetspartner.

- Vår målgrupp för våra elmopeder är framför allt tjejer och unga kvinnor, och det är ju även en stor del av IK Uppsala Fotbolls publik så då känns det väldigt bra att fortsätta med vårt partnerskap. Vår verksamhet finns över hela landet i 133 olika butiker, men vi är ju ett Uppsalaföretag och har vårt huvudkontor här så då känns det väldigt roligt att få stötta den lokala idrotten och damfotbollen, säger Lars Harlin, VD för Dealy Sweden som är generalagent åt bland annat LV Scooter.

 

Avtalet mellan IK Uppsala och LV Scooter är skrivet över tre år fram till och med 2023, och långsiktigheten i samarbetet är någonting som passar LV Scooter väldigt bra. 

- Vi har en arbetsordning att vi oftast ska försöka vara långsiktiga i vårt tänk och att vi skriver avtal över flera år, så när IK Uppsala presenterade det här förslaget med ett treårsavtal så kändes det rätt för oss, säger Harlin.

 

Det är främst kvinnor som köper och använder sig av elmopeder och att då sponsra IK Uppsala Fotboll, en idrottsförening som ger just unga tjejer möjligheten att satsa på sin fotboll, passar LV Scooter väldigt bra.

- Vi ser det som ett extra plus att IK Uppsala Fotboll just är en förening för tjejer, dels för att det är viktigt att tjejer har en bra förening att idrotta i men också för att de är en stor och viktig målgrupp för våra elmopeder. Självklart håller vi tummarna för att det går bra för laget under året! säger Harlin.

 

Stort tack LV Scooter för att ni vill vara vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om LV Scooter här: www.lvscooter.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner