SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Swedbank fortsätter som Samarbetspartner!
2021-04-13 10:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Swedbank har skrivit på ett nytt avtal och därmed fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi tycker att det är en grym förening med fantastiska verksamheter som är väldigt viktiga för vårt samhälle, säger Anders Nordström, bankchef Swedbank Uppland.

Swedbank är en av Sveriges största banker med sina 548 000 företagskunder och 7,3 miljoner privatkunder. Swedbank vill göra det möjligt för samhällen, företag och människor att växa och de erbjuder allt ifrån mer omfattande finansiell rådgivning till smidiga digitala lösningar för din vardagsekonomi. Nu har de skrivit på ett nytt avtal över 2021 och fortsätter därmed in på sitt andra år som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll.

- Jag skulle säga att det vi verkligen fastnat för är helheten i föreningen, både de sociala engagemangen utanför planen och de idrottsliga prestationerna på planen. I dessa tider är det ännu viktigare än någonsin att man jobbar med båda delarna, och där tycker vi att IK Uppsala Fotboll gör ett gediget jobb för att främja vår stad, säger Anders Nordström, bankchef Swedbank Uppland.

 

Trots den rådande coronapandemin så var det inga som helst tvivel från Swedbanks sida om att man ville fortsätta samarbeta med IK Uppsala Fotboll.

- För oss var det absolut inga tveksamheter om att vi ville fortsätta vårt samarbete med IK Uppsala Fotboll. Vi tycker att det är en grym förening med fantastiska verksamheter som är väldigt viktiga för vårt samhälle. Tvärtom så känner vi att det är ännu viktigare nu än någonsin att jobba med vårt partnerskap för att kunna ge IK Uppsala möjligheten att fortsätta med sin fina och viktiga arbete, säger Nordström.

 

Swedbank fördjupar även sitt samarbete när man denna gång går in som partner i samtliga delar av föreningen IK Uppsala Fotboll, både på och utanför planen.

- Vi känner att hela föreningen och hela den totala verksamheten i IK Uppsala Fotboll verkligen är någonting som vi vill vara delaktiga i, så därför valde vi att utöka vårt samarbete det här året, säger Nordström.

 

Trots en tuff fjolårssäsong i OBOS Damallsvenskan så ser Nordström väldigt positivt på den kommande säsongen i Elitettan, och han tror att lärdomarna från ifjol kan bli viktiga att ha med sig framöver.

- Jag tror att det kommer gå jättebra för tjejerna i år, jag har en väldigt positiv känsla av hela laget så jag ser verkligen framemot att se vad de kan lyckas med under säsongen. Jag tror att de har fått med sig många viktiga erfarenheter från den förra säsongen och att de har lärt sig väldigt mycket av fjolåret, så det ska bli väldigt roligt att se laget i Elitettan, säger Nordström.

 

Stort tack Swedbank för att ni vill vara vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Swedbank här: www.swedbank.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner