SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Sh bygg fortsätter som Samarbetspartner!
2021-03-24 13:00
Originalfoto - Sh bygg, sten & anläggning.

Vi är otroligt glada över att Sh bygg har valt att skriva på ett nytt avtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Det ska bli spännande att följa laget under säsongen. Vi hoppas såklart att Uppsala därefter återigen har ett lag i OBOS Damallsvenskan! säger Anna Wikestedt Fällmar, t.f. Kommunikationschef på Sh bygg.

Sh bygg har kontor i Uppsala, Östhammar och Stockholm är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag. Sh bygg arbetar med allt ifrån kontorsanpassningar och servicejobb till större nybyggnadsprojekt, renovering av K-märkta byggnader till anläggning av kajer. Sh bygg är även aktiva i att stötta den lokala idrotten i Uppsala, och nu har man skrivit på ett nytt avtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Vi på Sh bygg sponsrar klubbar där organisationen visar det vi värderar högt; ansvarstagande, glädje och kompetens. God laganda helt enkelt, och det tycker vi verkligen att IK Uppsala Fotboll står för. Det är viktigt med framgångsrika förebilder för våra unga, därför behövs klubbar som har elitprestation. Att IK Uppsala Fotboll dessutom arbetar med sociala projekt för barn och ungdomar har stor betydelse för vår insats. Vi behöver jobba tillsammans för att skapa förändring och därigenom att nå ett mer socialt hållbart samhälle, säger Anna Wikestedt Fällmar, t.f. Kommunikationschef på Sh bygg.

 

Sh bygg lägger som sagt stor vikt vid att vi tillsammans måste jobba för att få ett mer socialt hållbart samhälle, och där tycker de att CSR-verksamheterna som IK Uppsala har i föreningen, framför allt Ronjabollen, är viktiga initiativ som bidrar till detta mål.

- Vi tycker att det är viktigt att erbjuda alla, oavsett förutsättningar, en möjlighet till en aktiv fritid. Ronjabollen är en verksamhet som möjliggör detta på ett bra sätt i områden som behöver det som allra mest. Det tål att upprepas att idrott ska vara tillgänglig och möjlig för alla, oavsett kön, ålder, social tillhörighet eller ekonomi. Det är även viktigt att frågor och diskussioner kring viktiga ämnen som integration och jämställdhet tas upp i samband med aktiviteterna. Vi på Sh är stolta och tacksamma över att kunna bidra till det, säger Wikestedt Fällmar.

 

Detta blir det andra året som Sh bygg är samarbetspartner åt IK Uppsala Fotboll, och de hoppas på en spännande säsong där laget förhoppningsvis kan vara med i toppstriden i Elitettan.

- Det ska bli spännande att följa laget under säsongen. Vi hoppas såklart att Uppsala därefter återigen har ett lag i OBOS Damallsvenskan! avslutar Wikestedt Fällmar.

 

Stort tack Sh bygg för att ni vill vara vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Sh bygg här: www.shbygg.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner