SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Länsförsäkringar Uppsala fortsätter som Utvecklingspartner!
2021-02-15 11:00
Joel Grauman, Hållbarhetsansvarig Länsförsäkringar Uppsala.
Vi är otroligt glada över att Länsförsäkringar Uppsala fortsätter som Utvecklingspartner till IK Uppsala Fotboll!
Länsförsäkringar Uppsala erbjuder tjänster inom bank, försäkring och pension, och de arbetar för att ge sina kunder ett bra skydd med prisvärda produkter och bra service. Länsförsäkringar Uppsala har varit sponsor åt IK Uppsala Fotboll från föreningens uppstart och går nu in på sin femte säsong som Utvecklingspartner till föreningen.
- Samarbetet med IK Uppsala har från starten 2017 fungerat fantastiskt bra. IK Uppsala gör det väldigt enkelt för oss som partner och hela organisationen genomsyras av en professionalism och målmedvetenhet som vi älskar, så det har aldrig varit någon diskussion för oss att efter det år som har varit att kliva ur vårt samarbete. Vi känner att vi blev lite blåsta på konfekten förra året då vi inte fick vara med på en enda match på den nya arenan i OBOS Damallsvenskan, så nu vill vi vara med och bädda för att det blir fester i högsta serien nästa år i stället, säger Joel Grauman, Hållbarhetsansvarig Länsförsäkringar Uppsala.

Länsförsäkringar Uppsala är ett företag som precis som IK Uppsala Fotboll jobbar mycket med jämställdhet och jämlikhet, och man var faktiskt det första företaget i Uppsala Län som blev FairPay-certifierade 2017. Detta innebär att alla människor, oavsett kön, ska ha samma möjligheter och resurser att utvecklas och satsa på sin idrott i Uppsala.
- Ett län där alla kommer till sin rätt börjar med jämställdhet och jämlikhet. Därför var det självklart för oss att Fair Pay-certifiera oss 2017 och se till vi har en jämn 50/50-fördelning av våra sponsringsmedel. Alla ska ha en möjlighet att förverkliga sina drömmar – oavsett kön! När fler känner sig inkluderade, delaktiga och trygga får det hela samhället att må bra. Bra förebilder är oerhört viktigt, och idrott på elitnivå är också en del av det som gör vårt län attraktivt att bo och leva i, utvecklar Grauman.

Det väntar en speciell säsong då OBOS Damallsvenskan ska utökas till 14 lag 2022, och därmed är det i år tre lag från Elitettan som kommer att ta sig upp istället för två. Chanserna att ta sig tillbaka till högsta serien är därmed större än någonsin, och IK Uppsala har siktet inställt på en snabb återkomst till OBOS Damallsvenskan.
- Det ska bli väldigt spännande och se om man lyckas studsa tillbaka direkt till OBOS Damallsvenskan och om den långsiktiga plan som föreningen har satt upp upprätthålls. Sen ser vi självklart att det ska bli otroligt roligt att förhoppningsvis få stötta dem på plats i år på den nya arenan! avslutar Grauman.

Stort tack Länsförsäkringar Uppsala för att ni vill fortsätta vara vår Utvecklingspartner och en viktig del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Länsförsäkringar Uppsala här: https://www.lansforsakringar.se/uppsala/privat/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av