SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Högbergs Bussresor fortsätter som Samarbetspartner!
2021-02-03 15:00
Vi är väldigt glada över att vår suveräna bussleverantör Högbergs Bussresor fortsätter in i sitt andra år av sitt treårsavtal som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!

Högbergs Bussresor är ett välkänt familjeföretag i Uppsala som i över 40 år levererat kvalitet och personlig service till många av Upplands företag och föreningar. Ifjol skrev de ett samarbetsavtal över tre år med IK Uppsala Fotboll, och nu kliver vi in i år två av avtalet.

- IK Uppsala är ju en väldigt ung förening och att vi har fått varit med från start har varit väldigt roligt för oss. Det är intressant med en fotbollsförening som bara har lag för tjejer, och jag tycker att vårt samarbete fungerar väldigt bra. Att vi skrev ett avtal över flera år är ju också en sak som visar att det finns en plan och långsiktighet i klubben. Vår förhoppning är givetvis att få till ett samarbete som fortsätter i många år framöver, säger Henrik Högberg, Högbergs Buss.

Just att IK Uppsala Fotboll är mer än bara än fotbollsförening på elitnivå är något som Högberg tycker är väldigt viktigt. Föreningen har många andra aktiva verksamheter utöver elitfotbollen, med bland annat CSR-projekten Ronjabollen och FSR Coach i spetsen.
- Den sociala biten som föreningen jobbar med är ett jätteviktigt arbete. Dels för att hitta eventuella spelare inför framtiden, men framför allt för att hjälpa de tjejer som kanske saknar stöd och inspiration från sin allra närmaste omgivning att ta sig in i idrottsrörelsen, säger Högberg.

Försäsongsträningen har trampat igång på Studenternas IP för IK Uppsala, och Henrik Högberg tror att om laget får en bra start på Elitettan så kan det bli en väldigt rolig säsong för Uppsalalaget.
- Eftersom föreningen åkte ur OBOS Damallsvenskan förra året så tror jag att starten på denna säsong blir väldigt viktig för laget. Får de några vinster på de första matcherna så tror jag att de är med i toppen hela vägen, säger Högberg.

Stort tack Högbergs Buss för att ni vill vara en långsiktig partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.


Läs mer om Högbergs Buss här: https://www.hogbergsbuss.se/


Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av