SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Magnolia fortsätter som Samarbetspartner!
2021-01-04 15:00
Suzana Bossel, marknads- och kommunikationschef Magnolia Bostad.
Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Magnolia Bostad fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll!
Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. De skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning. Genom att ta ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt ansvar i våra bostadsprojekt bidrar Magnolia Bostad till ett hållbart samhälle, och nu fortsätter de även som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll.
- Vi har varit sponsorer till Ronjabollen sedan 2017 och hela klubben sedan 2018. Vi tycker att samarbetet fungerar utmärkt och vi ser att vårt bidrag gör nytta, så därför vill vi självklart fortsätta att ge vårt stöd till IK Uppsala. Vi uppskattar att föreningen hela tiden utmanar sig själva och utvecklar nya idéer inom hållbarhet, säger Suzana Bossel, marknads- och kommunikationschef Magnolia Bostad.

Magnolia har ett stort fokus på sponsring av just flick- och damfotbollsföreningar, då man känner att man vill göra mer för samhället en att bara bygga bostäder.
- För oss räcker det inte med att bara bygga bostäder, utan vi vill också vara en aktiv och engagerad kraft på de orter där vi finns. Genom att stödja lagidrott hjälper vi ett stort antal utövare och främjar även mångfald och integration. För att dessutom slå ett slag för jämlikhetsarbetet har vi valt att i första hand rikta vårt stöd till tjejfotbollen, utvecklar Bossel.

Magnolia började som sponsor för CSR-verksamheten Ronjabollen 2017 och har sedan dess utökat sitt partnerskap över hela föreningen, där man också bland annat är en viktigt partner till FSR Coach. Magnolias sponsring av just Ronjabollen går bland annat till mellanmål för tjejerna innan träningspassen samt till olika aktiveter som tjejerna gör under året.
- Vårt bidrag går bland annat till olika aktiviteter för tjejerna. Vi sponsrar även med mellanmål innan träningen, vilket innebär att tjejerna inte behöver gå hem efter skolan utan kan gå direkt till Ronjabollen och vara med där. Genom att stötta Ronjabollen är vi med och skapar möjligheter för flickor som står långt bort från idrottsrörelsen och ger dem en väg in i fotbollsvärlden. Med fotbollen som verktyg bygger vi gemenskap och skapar en väg in i samhället, utvecklar Bossel.

Säsongen 2021 närmar sig med stormsteg och IK Uppsala är i full gång med att göra sig redo för ett år i Elitettan, och fastän Magnolia självklart önskar att det går så bra som möjligt sportsligt för klubben så har deras partnerskap störst fokus på CSR-verksamheterna runt eliten.
- Det är förstås spännande och vi håller tummarna för att det går bra i Elitettan. Vårt fokus ligger inte på prestation, utan vi vill framför allt få vara med och skapa bättre förutsättningar för flickor att spela fotboll. Vi vill göra skillnad, avslutar Bossel.

Stort tack Magnolia Bostad för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen, samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som både spelare och tränare.

Läs mer om Magnolia Bostad här: https://magnoliabostad.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner