SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Agenda Advokatbyrå ny partner för Ronjabollen!
2020-04-27 11:00
Agenda Advokatbyrå ny partner till IK Uppsala Fotboll och Ronjabollen.
Här kommer det lite härliga och positiva nyheter under den rådande coronakrisen, nämligen att Agenda Advokatbyrå har blivit ny partner till IK Uppsala Fotboll! Agenda Advokatbyrå går in med sitt fulla engagemang i IK Uppsalas CSR-projekt Ronjabollen, vilket vi är väldigt glada och tacksamma över.
Agenda Advokatbyrå har klienter inom alla olika organisationer och branscher, med spetskompetens inom fastighetsbranschen och life science-området samt för offentlig verksamhet och ägarledda företag. Agendas affärsjuridiska rådgivning bidrar till affärsframgång och bedrivs med fokus på en nära och personlig kontakt med klienterna. Nu kliver Agenda Advokatbyrå in som partner åt damallsvenska IK Uppsala Fotboll, och man kommer att ge sitt fulla engagemang till IK Uppsalas CSR-projekt Ronjabollen.

- Vi på Agenda Advokatbyrå brinner för Uppsala och det lokala föreningslivet som finns här, och då är det en självklarhet för oss att vi även ska vara partner till IK Uppsala Fotboll. Det ska bli väldigt roligt att få bli partner åt föreningen och framför allt att få bidra till IK Uppsalas viktiga CSR-projekt Ronjabollen. Vi ser verkligen framemot att få vara med på den här spännande resan framåt med IK Uppsala, säger Agnes Domar, Agenda Advokatbyrå.

Stort tack Agenda Advokatbyrå för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Agenda Advokatbyrå här: https://agendaadvokatbyra.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av