SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Högbergs Buss förlänger samarbetet med IK Uppsala Fotboll!
2020-05-31 13:03
Högbergs Buss förlänger sitt partnerskap med IK Uppsala Fotboll
Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Högbergs Buss har förlängt sitt partnerskap med damallsvenska IK Uppsala Fotboll!

Högbergs Bussresor är ett välkänt familjeföretag i Uppsala som i över 40 år levererat kvalitet och personlig service till många av Upplands företag och föreningar. Nu förlänger företaget sitt partnerskap med IK Uppsala Fotboll och vi ser framemot många fler trevliga resor till våra bortamatcher under säsongen.


- IK Uppsala Fotboll har tydliga budskap och värdegrunder i sin verksamhet, exempelvis integration och jämställdhet. Att ge ungdomar och elitspelare en trygg och seriös omgivning att vistas och utvecklas i ger bra förutsättningar för att kunna bygga en förening på de grunderna. Att samverka och ha utbyte mellan föreningar ger ett starkt föreningsliv, som i sin tur bidrar till laganda och långa relationer vilket även är bra för vårt samhälle. Detta tillsammans med föreningens professionella inställning till sin verksamhet gör det självklart för oss på Högbergs Buss att fortsätta vårt partnerskap. Dessutom älskar vi fotboll och ser fram emot en härlig säsong i OBOS Damallsvenskan! säger Henrik Högberg, Högbergs Buss.


Stort tack Högbergs Buss för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.


Läs mer om Högbergs Buss här: https://www.hogbergsbuss.se/


Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av