SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Sh Bygg ny partner i projekt Ronjabollen!
2020-03-24 10:00
IK Uppsala Fotbolls marknadsansvarig Åke Huss med Sh Byggs marknadsansvarig Sara Mentzer.
Vi är mycket glada över att kunna presentera Sh Bygg som ny partner till IK Uppsala Fotboll i projekt Ronjabollen!
Sh Bygg har kontor i Uppsala, Östhammar och Stockholm är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag. Sh Bygg arbetar med allt ifrån kontorsanpassningar och servicejobb till större nybyggnadsprojekt, renovering av K-märkta byggnader till anläggning av kajer. Sh Bygg är även aktiva i att stötta den lokala idrotten i Uppsala och nu fortsätter man på det spåret när man blir partner till damallsvenska IK Uppsala Fotboll.

- IK Uppsala Fotboll jobbar, precis som vi på Sh Bygg, aktivt och operativt för att få ett mer socialt hållbart samhälle. Det är det som på sikt kommer att skapa förändring, så tillsammans gör vi skillnad helt enkelt! säger Sara Mentzer, marknadsansvarig Sh Bygg.

Stort tack Sh Bygg för att ni vill vara partner till Ronjabollen och till att vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Sh Bygg här: https://www.shbygg.se/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av