SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Länsförsäkringar Uppsala förlänger samarbetet med IK Uppsala Fotboll!
2020-03-27 14:30
Länsförsäkringar Uppsala förlänger partnerskapet med IK Uppsala Fotboll, nu under benämningen huvudpartner.
Vi är mycket glada över att kunna meddela att vår partner Länsförsäkringar Uppsala fortsätter sitt samarbete med IK Uppsala Fotboll! Länsförsäkringar Uppsala har varit partner till IK Uppsala sedan föreningen grundades vintern 2016 och fortsätter nu vara en del av föreningens satsning framåt.
Länsförsäkringar Uppsala erbjuder tjänster inom bank, försäkring och pension, och de arbetar för att ge sina kunder ett bra skydd med prisvärda produkter och bra service. Länsförsäkringar Uppsala har varit partner åt IK Uppsala Fotboll från föreningens uppstart och har varit med på klubbens resa från ett mittenlag i Elitettan till avancemanget till OBOS Damallsvenskan. Nu förlänger man samarbetet med IK Uppsala för en fortsatt gemensam satsning framåt.
- Men wow! Om någon hade sagt på vårt första möte för drygt tre år sedan, när IK Uppsala Fotboll inte ens fanns som förening, att ni skulle spela i OBOS Damallsvenskan idag så hade vi nog skrattat allihopa. Vi var eniga om att Uppsala ska ha ett allsvenskt fotbollslag även på damsidan, och vi var också överens om att det är tillsammans man förverkligar drömmar. Det har varit så häftigt att ha fått vara en del av att bygga en klubb och ett varumärke från grunden, och självklart vill vi fortsätta vara en del av den resa som vi fortfarande precis bara påbörjat, säger Joel Grauman, Länsförsäkringar Uppsala.

Länsförsäkringar Uppsala kommer nu att benämnas som huvudpartner till IK Uppsala Fotboll tillsammans med HSB Uppsala, och vi är oerhört glada över att de vill fortsätta sitt samarbete med föreningen.
- När fler känner sig inkluderade, delaktiga och trygga får det hela samhället att må bra. Det är oerhört viktigt med bra förebilder, och idrott på elitnivå är också en del av det som gör vårt län attraktivt att bo och leva i, avslutar Grauman.

Stort tack Länsförsäkringar Uppsala för att ni vill vara vår partner och vara en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.

Läs mer om Länsförsäkringar Uppsala här: https://www.lansforsakringar.se/uppsala/privat/

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av