SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Tre spelare skriver A-lagskontrakt med IK Uppsala Fotboll!
2022-12-23 10:00
Foto - Fredrik Sund

Vi kan nu meddela att tre spelare från vår elitförberedande verksamhet skriver A-lagskontrakt - Linnea Selander Wiberg, Sonja Ekholm och Thindra Mattsson.

Alla tre spelare har under 2022 tränat och känt på matchmiljön redan med elitlaget. Vi ville såklart höra om hur de känner inte kommande år och känslan att nu vara en del av elitlaget framöver.
 
Linnea Selander Wiberg säger,
- Det känns väldigt kul att få möjligheten att stanna i Uppsala över 2023. Det har varit stor utmaning för mig att hänga med i tempot men jag känner att jag har tagit stora framsteg under förra säsongen och jag ser fram emot att få chansen att fortsätta utvecklas som målvakt. Jag trivs i laget och med ledarna och att få träna i elitlagets miljö kommer vara väldigt givande för mig. Jag är otroligt förväntansfull inför nästa år!
 

Namn - Linnea Selander Wiberg

Ålder - 17 år

Position -  Målvakt

Kontrakt - 2023

 
Sonja Ekholm säger,
- Det känns fantastiskt kul! Det kommer bli både utvecklande och utmanande. Jag hoppas att kunna bidra till lagets resultat under säsongen. 
 

Namn - Sonja Ekholm

Ålder - 15 år

Position - Mittfältare

Kontrakt - 2026

 
Thindra Mattson säger,
- Det känns så kul och spännande att få utmanas ännu mer i klubben. Det kommer ge goda förutsättningar för att utvecklas och bli så bra som möjligt. Jag ska göra mitt bästa för att bidra till ett bra resultat för laget.
 

Namn - Thindra Mattsson

Ålder - 15 år

Position - Back

Kontrakt - 2026

 


Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av