SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Hannah Eriksson förlänger med IK Uppsala Fotboll!
2022-12-07 16:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är glada över att mittfältaren Hannah Eriksson, 19, förlänger med IK Uppsala Fotboll!

- Det känns bra att förlänga med Uppsala! Jag känner jag mer och mer har kommit in i tempot och utvecklats under säsongen. Just det högre tempot har varit en utmaning, men jag känner att jag har tagit kliv och blivit mer och mer van. Jag känner att Uppsala är en bra miljö för mig att fortsätta utvecklas i, så det känns roligt att få chansen över 2023, säger Eriksson själv om förlängningen.

Under hösten har Hannah, som tidigare spelat på mittfältet, fått testa på en helt ny position - mittback. Tanken är att Hannah ska fortsätta som mittback även 2023 och att det är på den positionen hon främst ska lägga sitt fokus på framöver.

- Det känns roligt att få chansen på en ny position. Jag har inte spelat mittback tidigare, men vi har testat lite på träningarna under hösten och jag tycker det har känts kul och utmanande. Jag har fått bra hjälp från spelarna i laget och fått feedback från dem kring hur man ska testa. Trots att man som mittback är sista utpost så har jag känt mig ganska bekväm och trygg i den positionen under träningarna, så det ska bli roligt att få testa det i träningsmatcherna framöver

 

Inför 2023 hoppas Hannah vara med och konkurrera om mer speltid, lära sig mer om sin nya position och fortsätta sin utveckling. 

- Jag kommer självklart kämpa för att få mer speltid och försöka ta en plats i startelvan. Det ska bli spännande att se hur truppen ser ut, men jag tror på det vi har på gång och att vi kommer att hålla en bra nivå. Det kommer bli en stor utmaning för mig att spela på en position jag inte har gjort tidigare, men det ska också bli roligt så jag ser framemot 2023, säger Eriksson.

 

Vi ser framemot att få se Hannah i Uppsalatröjan även under nästa säsong!

 

Namn - Hannah Eriksson

Ålder - 19 år

Position - Mittfältare

Kontrakt - 2023

 

Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av