SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Fyra spelare lämnar IK Uppsala Fotboll
2022-11-29 17:00

Nu står det klart att följande fyra spelare lämnar IK Uppsala Fotboll - Ella Gunnarsson, Nicole Robertson, Terese Markelund och Cassandra Larsson.

Ella Gunnarsson kom till Uppsala inför säsongen 2021. Hon missade stora delar av den säsongen på grund av en korsbandssskada, men har i år gjort comeback och spelat 11 matcher i Elitettan. På dessa 11 matcher blev det även 2 mål för Ella.

 

Nicole Robertson kom till Uppsala inför den här säsongen och har spelat samtliga 26 matcher i Elitettan i år. Nicole vann även skytteligan i Elitettan med sina 25 gjorda mål.

 

Cassandra Larsson kom till Uppsala under sommarfönstret i år och har gjort 7 matcher i Elitettan för klubben.

 

Terese Markelund kom till Uppsala inför den här säsongen men drog tyvärr på sig en korsbandsskada under försäsongen och har därmed inte spelat någonting i Elitettan i år.

 

Vi tackar Ella, Nicole, Terese och Cassandra för deras tid i IK Uppsala Fotboll och önskar dem stort lycka till framöver!

 

Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av