SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Omgång 4: IK Uppsala Fotboll - RIK Karlskoga
2022-04-23 10:00
Foto - Emil Särnehed.

Det är dags för den fjärde omgången av Elitettan och IK Uppsala Fotbolls andra hemmamatch! Laget som gästar Studenternas under söndagen är nykomligen Rävåsens IK Karlskoga.

Robertson öste in mål under försäsongen och visade avtryck direkt i sina första matcher i den rosa Uppsalatröjan. Över de tre matcherna i Elitettan har Robertson stått för ett mål hittills, ett mål som kom i hemmapremiären mot Bergdalens IK. Hon känner själv att hon fick till bra prestationer under försäsongen men att hon fortsatt jobbar efter att bli mer effektiv i straffområdet.
- Jag känner att jag fick en väldigt bra start i klubben under försäsongen. Jag har inte gjort mål i de senaste två matcherna vi har spelat, vilket självklart inte är det jag har har önskat. Jag arbetar mot att bli ett större hot med bollen och inne i boxen, säger Robertson.
 
I den fjärde omgången väntar nykomlingen Rävåsens IK Karlskoga för Uppsala. Karlskoga fick platsen i Elitettan när Morön drog sig ur serien i februari, och har därmed haft lite tid att förbereda sig en säsong i Elitettan. För Uppsalas del gäller det att fortsätta jobba efter att bli mer samspelta och fortsätta ta steg framåt spelmässigt
- Söndagens match kommer att bli en match där vi ser hur mycket vi har utvecklats under den här veckan. Vi har jobbat på några saker som vi vill utveckla och behöver bli mer jämna i. Jag tror att vår prestation kommer att visa vår utveckling från den här träningsveckan, säger Robertson.
 

Omgång 4

IK Uppsala Fotboll - RIK Karlskoga

Söndag 24 april, 15.00

Studenternas IP

 

KÖP BILJETTER TILL MATCHEN HÄR!

 

Funderingar?
Maila oss gärna på biljetter@uppsalafotboll.se

 

SportExpressen sänder matchen vilket gör att du kan se den både på SportExpressen Play samt UNT.

 

Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av