SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Inför: IK Uppsala Fotboll - Gamla Upsala SK
2022-02-10 10:00
Foto - Oscar Larsson.

Det har äntlingen blivit dags för årets första träningsmatch för IK Uppsala Fotboll! Laget tar emot lokalkonkurrenten Gamla Upsala SK hemma på Studenternas IP klockan 18.00 under fredagskvällen.

Den 11 februari 18.00 går avsparken för IK Uppsala Fotbolls första träningsmatch för säsongen 2022! Laget har tränat på ganska hårt under den senaste månaden och ska nu för första gången få dra på sig matchtröjorna för en träningsmatch mot GUSK. 

- Det är såklart kul att vara igång igen, men ännu roligare att vi äntligen har vår första träningsmatch! Det är alltid kul med match - det är ju de man tränar för. Sen blir det också kul att vi börjar med ett derby, säger Uppsalas yttermittfältare Hanna "HP" Persson inför matchen.

 

Siktet är inställt på att vara med i toppstriden av Elitettan ch arbetet med att lägga de första pusselbitarna är i full gång. Uppsalas försäsong startade tidigt i januari och det har blivit många tuffa träningar på ett kylslaget Studenternas hittills, vilket Persson kan intyga.

- Försäsongen hittills har varit både bra - och kall! säger hon skrattandes innan hon fortsätter:

- Nej men det har varit en bra försäsong där vi tränat väldigt många och tuffa pass, precis som en försäsong ska vara helt enkelt! Det är kul att vara igång med fotbollen igen och att få träffa alla gamla och nya lagkamrater, säger Persson.

 

Det är en hel del nya ansikten i laget då Uppsala har 13 nyförvärv i truppen inför 2022. Trots att de hittills endast har haft drygt en månad tillsammans så känner Persson redan nu att hon har en väldigt god känsla inför vad som komma skall.  

- Jag tycker att stämningen i gruppen verkligen är jättebra! Alla nya har kommit in bra i laget och jag tycker vi har ett väldigt härligt gäng. Det ska verkligen bli roligt att se vad vi som lag kan göra tillsammans denna säsong, säger Persson.

 

Träningsmatch:

IK Uppsala Fotboll - Gamla Upsala SK

Fredag 11 februari, 18.00

Studenternas IP

 

Biljettinformation:

Pris - 50 kr 

0-18 år - Fritt inträde 

Betalning - Swish i entrén

(OBS. Säsongskort gäller inte för inträde på träningsmatcher)

 

UNT sänder matchen vilket gör att du kan se den på UNT och SportExpressen Play.

 

Funderingar?
Maila oss gärna på biljetter@uppsalafotboll.se

 

Varmt välkomna till Studenternas IP!

 

Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av