SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Inför: IK Uppsala Fotboll - Mallbackens IF Sunne
2021-05-14 08:00
Foto - Oscar Larsson.

Omgång 5 väntar i Elitettan och serieledande IK Uppsala Fotboll tar emot tabellfyran Mallbackens IF Sunne hemma på Studenternas under lördagen. Det är ett Uppsala som är revanschsuget efter förra helgens 1-1-match mot Älvsjö.

Mallbacken har börjat Elitettan bra och ligger för tillfället fyra i tabellen efter fyra spelade matcher, och de kommer senast ifrån 5-0-seger borta mot Sundsvalls DFF.

- I och med att vi gick besvina ifrån söndagens match så blir detta en match för oss att studsa tillbaka till våra tidigare prestationer, säger Uppsalas Ellen Toivio inför matchen.

 

Ja, Uppsala var allt annat än nöjda med prestationen mot Älvsjö förra helgen. Spelarna var oerhört besvikna efter den 1-1-matchen, och under veckan har man gemensamt tagit nya tag inför fortsättningen av Elitettan.
- Som sagt så vet vi att vi kan bättre så, vi har egentligen bara snackat igenom matchen och tagit lärdom av den. Vi har kommit överens om att vi kan prestera betydligt bättre och att vi ska göra en bättre prestation denna helg, säger Toivio.

 

Trots den sämre insatsen förra helgen så leder Uppsala Elitettan just nu i en haltande tabell, och man är allt jämnt obesegade efter tre segrar och en oavgjord.
- Jag tycker att vi har startat väldigt starkt! Med tanke på att vi är ett näst intill helt nytt lag så tycker jag absolut vi ska vara nöjda med vår öppning av serien. Jag tycker att vi har visat att vi är ett lag att räkna med, avslutar Toivio.

 

Vi kommer att ha åtta personer i publiken denna matchen, och dessa biljetter har lottats ut bland våra medlemmar. Du kan se alla våra matcher i Elitettan både på UNT och på SportExpressen Play.

Se IK Uppsala - Mallbacken på SportExpressen Play!

Se IK Uppsala - Mallbacken på UNT!

 

Elitettan - Omgång 5
IK Uppsala Fotboll - Mallbackens IF Sunne
Lördag 15 maj, 15.00

Studenternas IP
 
(Bli en del av vår digitala publik genom att köpa stödbiljetter! Swisha 50 kr eller valfri summa till 123 084 9216, så kan vi tillsammans fylla läktaren!)
 
Skribent: Malin Stjernling


Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av