SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Ida Strömblad förlänger med IK Uppsala Fotboll!
2020-12-08 10:00
Ida Strömblad spelar i den rosa tröjan även säsongen 2021.
Vi är otroligt glada över att kunna meddela att mittfältaren Ida Strömblad har förlängt sitt kontrakt med IK Uppsala Fotboll!
Strömblad kom till IK Uppsala inför säsongen 2020 och spelade 21 av 22 matcher för klubben i OBOS Damallsvenskan. Nu väljer hon att förlänga sitt kontrakt ytterligare en säsong och blir då den 13:onde spelaren som är klar för säsongen 2021.
- Det är egentligen ganska enkelt varför jag valde att stanna i Uppsala. Jag trivs otroligt bra i klubben och jag ser en vilja att utvecklas, både från min och lagets sida men också från alla runt omkring som hjälper till för att vi ska få en så proffsig och bra fotbollsmiljö som möjligt. Så jag är väldigt glad över att jag har hamnat i en sån klubb som IK Uppsala, säger Strömblad.

Nästa års spelartrupp börjar nu ta form, och det är en blandning av gamla spelare som har valt att förlänga samt en del nyförvärv. Just mixen av revanschsugna spelare från årets säsong samt nya spelare som kommer in med ny energi kan bli en spännande trupp, och Strömblad ser redan framemot att få välkomna de nya spelarna till klubben. 
- Jag har inte riktigt hunnit tänka så mycket på nästa säsong än, men jag tycker att det ska bli väldigt roligt. Vi som har varit med under säsongen 2020 i OBOS Damallsvenskan är väldigt revanschsugna. På ett ödmjukt sätt vill jag att vi ska visa att vi är ett lag som vill lära oss, utveckla oss och som aldrig ger oss, och jag hoppas att jag kan bidra med mitt bästa till det. Det ska också bli väldigt roligt med lite nya lagkamrater som jag tror och hoppas kommer trivas superbra i klubben, säger Strömblad.

Vi är väldigt glada att få se Strömblad i den rosavita tröjan även säsongen 2021!

Följande spelare är under kontrakt: 
Målvakt: Lina Lundqvist (2021)
Backar: Sofia From (2021), Ellen Toivio (2021), Ellen Arbman Hansing (2021), Jennifer Askebrand (2022)
Mittfält: Marika Bergman Lundin (2021), Agnes Nyberg (2022), Thea Barkfeldt (2021), Agnes Dahlström (2021), Ida Strömblad (2021)
Forwards: Lina Thoreson (2021), Hanna Persson (2021), Isabella Mattsson (2022)

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av