SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Tobias Birgersson lämnar IK Uppsala
2020-11-21 10:00
Tobias Birgersson, foto - Tobbe Bengtsson.
Vi kan nu meddela att vår nuvarande assisterande tränare Tobias Birgersson lämnar IK Uppsala Fotboll, då han går vidare i sin tränarkarriär och blir huvudtränare för en annan elitklubb. 
Birgersson kom till Uppsala ifjol och förde tillsammans med Jonas Valfridsson upp Uppsala till OBOS Damallsvenskan, och nu när hans kontrakt går ut lämnar han klubben för nya utmaningar.
- Det har varit otroligt lärorikt för mig de här två åren som jag har varit i IK Uppsala, och jag är väldigt tacksam över att få ha jobbat med de här spelarna, ledarna och samtliga i organisationen kring föreningen. Det har varit speciellt att få vara med om både extrem framgång, som det var ifjol när vi avancerade till Damallsvenskan, och tuff motgång, som det har varit i år när vi degraderades till Elitettan, så jag har fått med mig många viktiga erfarenheter och lärdomar som jag kan ta med mig framöver. Jag vill verkligen tacka spelarna, ledarna och alla som jobbar inom föreningen för den här tiden och jag önskar dem allt gott i framtiden, säger Birgersson.

Vi tackar Tobias Birgersson för de här två åren och önskar honom ett stort lycka till framöver!

Vi har gjort klart med en ny assisterande tränare för elitlaget som kommer att presenteras inom de närmsta dagarna.

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av