SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
ELIT

Nu slår vi digitalt publikrekord!
2020-06-25 11:00
Bild - Marika Bergman Lundin, foto - @eastman_superslomo
Köp en stödbiljett och var med och fyll vår digitala läktare i hemmapremiären! Var med och stötta IK Uppsala Fotboll i premiären mot Djurgårdens IF i OBOS Damallsvenskan genom att köpa digitala stödbiljetter – vad blir vårt digitala publikrekord?
Självklart hade vi otroligt gärna spelat vår hemmapremiär inför fullsatta läktare på nya arenan Studenternas IP, men på grund av den rådande coronapandemin är det tyvärr inte möjligt. Hade du tänkt gå på vår hemmapremiär? Det kan du fortfarande göra - fast digitalt! 

På söndag den 27 juni spelar gör vi vår debut i OBOS Damallsvenskan när vi tar emot Djurgårdens IF hemma på Studenternas IP klockan 15:00. Matcherna kommer att spelas utan publik till att börja med, men du kan ändå vara med och fylla vår digitala läktare genom att köpa stödbiljetter! En debut gör man bara en gång, och vi vill slå på stort genom att skapa vår egna digitala publik. Vad blir vårt digitala publikrekord?

Du kan köpa stödbiljetter för 50 kronor/styck via Swish för att visa ditt stöd för IK Uppsala i seriepremiären, och tillsammans fyller vi vår digitala läktare. Självklart kan du köpa hur många biljetter du vill – passa på att ta med hela familjen eller hela kompisgänget! Swish: 123 084 9216.

Omgång 1:
IK Uppsala Fotboll - Djurgårdens IF
27 juni, Studenternas IP, 15:00
OBOS Damallsvenskan

Tillsammans fyller vi läktaren i hemmapremiären  – Tillsammans är vi IK Uppsala Fotboll.

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
2-1-seger mot Team TG!2022-09-10 17:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av