SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Bli en del av vår arenagrupp!
2022-03-19 09:00
Studenternas IP. Foto - Oscar Larsson.

Vill du vara med och skapa en fotbollsfest i samband med våra hemmamatcher på Studenternas? Nu söker vi efter fler som vill vara en del av Uppsala Fotbolls Arenagrupp!

Vi söker dig som är över 16 år som är social, gillar att prata med folk och du tycker självklart att alla är lika mycket värda. Vi är medvetna om att förutsättningarna kan se olika ut för olika personer. Någon kanske har möjlighet att vara med varje match medan vissa bara kan ibland, desto fler vi blir gör att färre är bundna till att delta samtliga matcher. Uppsalas Arenagrupp är ett sammansatt gäng med massor av energi, värme och gör arbetet på matchdag roligt.

 

Några exempel på arbetsuppgifter kan vara:
- Entrévärd
- Trygghetsvärd
- Matchsekretariat
- Tekniker för Bild och Ljud
- Souvenirförsäljning


På matchdag ses vi oftast ungefär 2 timmar innan avspark och börjar alltid med att gå igenom förutsättningarna för dagen. Vi ser givetvis till att du får en bra introduktion innan du kommer i gång så att du känner dig trygg i din uppgift. Vi vill göra matcharrangemang till en positiv och familjär upplevelse för publiken, där hoppas vi att du kan vara med och hjälpa till!


Om du är intresserad, skicka ett mail med kort information om dig själv till vår
evenemangsansvarige Linn – linn.andersson@uppsalafotboll.se

 

Varmt välkommen att bli en del av IK Uppsala Fotbolls Arenagrupp!


Nyhetsarkiv
Vi söker en säljare!2023-12-29 12:39
Styrelsen informerar2022-12-15 18:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av