SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll!
2021-02-20 09:00
Foto - Oscar Larsson.
Det är dags att skaffa ditt medlemskap hos IK Uppsala Fotboll för säsongen 2021! Bli medlem redan idag och bidra till IK Uppsala Fotbolls verksamhet på och utanför planen.
Du som är medlem bidrar stort till att vi i IK Uppsala Fotboll dels kan bedriva vår elitverksamhet i Elitettan, men också att vi kan fortsätta jobba och utveckla våra olika projekt inom jämställdhet integration, fortbildning och inkludering. Dessutom får alla medlemmar ta del av kampanjer och erbjudanden från våra partners! Här nedan följer en lista med vad du som medlem bidrar till för IK Uppsala Fotboll:

* Du stöttar IK Uppsala Fotbolls möjligheter att bedriva en fotbollsverksamhet för tjejer på elitnivå i Sverige. 

* Du bidrar till att vi tillsammans med andra föreningar kan stärka flick- och damfotbollen i Uppsala och Uppland som helhet då vi jobbar aktivt med vår fadderverksamhet.

* Du stöttar våra CSR-verksamheter Ronjabollen och FSR Coach samt IKUF Öppen Träning. Alla dessa verksamheter har gemensamma mål som jämställdhet, inkludering, fortbildning och integration, ämnen som är otroligt viktiga för IK Uppsala Fotboll. 
Verksamheterna syftar till följande:
- Öka förutsättningarna för tjejer och kvinnor att kunna satsa på sin fotboll på elitnivå
- Att kraftigt öka antalet kvinnliga fotbollstränare, framför allt inom barn- och ungdomsfotbollen
- Att genom fotbollen öppna dörrar för unga tjejer med begränsat handlingsutrymme

Du kan bli medlem genom att klicka på ikonen "Bli Medlem" eller via länken här: https://www.uppsalafotboll.se/newMember/?ID=189004

Välkomna till att bli en del av IK Uppsala Fotbolls verksamhet!

Nyhetsarkiv
Vi söker en säljare!2023-12-29 12:39
Styrelsen informerar2022-12-15 18:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av