SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

IK Uppsala Fotboll och Elitfotboll Dam samlar supportrarnas fotbollslängtan!
2020-06-22 09:00
Fotbollslängtan - vad längtar du efter?
Vår betyder Damallsvensk premiär, men det har redan hunnit bli sommar och just den här fotbollspremiären blir som bekant lite annorlunda. Vi är glada att OBOS Damallsvenskan drar igång för som vi har längtat. Men med det sagt är vi inget utan vår publik, och vi vet att publiken längtar. Det finns en kraft i all längtan där ute och den ska vi ta tillvara på.  
Tillsammans med Elitfotboll Dam och klubbarna i OBOS Damallsvenskan och Elitettan lanserar vi nu Fotbollslängtan.se. Det är en plats där vi samlar alla fotbollsfans som längtar efter att gå på fotboll på riktigt, en plats där vår publik får berätta vad de fotbollslängtar efter.

Vissa fotbollsgrejor går helt enkelt inte att uppleva genom en skärm. Doften av nyklippt gräs, att sjunga sig hes från läktaren eller korven i pausen till exempel. Med Fotbollslängtan vill vi ta reda på vad publiken fotbollslängtar efter och sätta strålkastarna på allt det där som bara går att uppleva om man är på plats på en fotbollsarena på riktigt. Detta för att, när det är möjligt, få ännu mer folk till arenorna. 

– Fotbollslängtan handlar om att samla människors längtan efter att gå på riktig fotboll, och ta tillvara på kraften i det. I förlängningen handlar det så klart om att få fler att upptäcka att svensk damfotboll är fotboll i världsklass, och att – när det är dags – få ännu mer publik till arenorna, säger Tomas Hoszek generalsekreterare, Elitfotboll Dam. 

‪Vad fotbollslängtar du efter? Berätta gärna på hemsidan https://www.fotbollslängtan.se

Nyhetsarkiv
Vi söker en säljare!2023-12-29 12:39
Styrelsen informerar2022-12-15 18:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av