SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Tillsammans För IK Uppsala Fotboll
2020-06-23 13:00
Det är många som påverkas av de rådande omständigheterna i världen just nu, och på grund av coronavirusets spridning ser framtiden oviss ut för väldigt många företag och föreningar. Känner du att vill stötta IK Uppsala Fotboll? Då finns det flera saker du kan göra!
OBOS Damallsvenskan är uppskjuten och är planerad att starta i slutet av maj/början av juni. Förhoppningsvis kan matcherna spelas inför publik men i och med coronavirusets spridning så är detta fortfarande en osäker fråga. Detta påverkar samtliga föreningar runtom i landet, och vi i IK Uppsala Fotboll gör självklart allt vi kan för att hantera situationen så bra som möjligt.

Känner du att du vill bidra och stötta IK Uppsala Fotbolls verksamheter under denna utmanande period?
Då finns det flera saker du kan göra:

- Köp ett säsongskort
Du kan köpa ett säsongskort hos oss som gäller på alla våra hemmamatcher på Studenternas IP i OBOS Damallsvenskan 2020.

- Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
Du kan bli medlem i IK Uppsala Fotboll och bidra till att vi kan bedriva vår elitverksamhet i OBOS Damallsvenskan, men också att vi kan fortsätta jobba och utveckla våra olika projekt inom jämställdhet integration, fortbildning och inkludering - Ronjabollen, FSR Coach, Fadderverksamheten och IKUF Öppen Träning.

- Köp en stödbiljett
Du kan köpa stödbiljetter för 50 kronor/styck via Swish för att visa support för klubben trots att det ej spelas några matcher just nu. 
Swish: 123 084 9216.

- Swisha valfri summa
Om du vill stötta IK Uppsala Fotboll på annat sätt så finns möjligheten att swisha valfri summa till föreningen. Vi är självklart oerhört tacksamma för alla bidrag, stora som små.
Swish: 123 084 9216.

Stort tack för att just DU vill bidra till att vi kan fortsätta bedriva vår verksamhet både på och utanför planen - Tillsammans För IK Uppsala Fotboll.

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
Vi söker en säljare!2023-12-29 12:39
Styrelsen informerar2022-12-15 18:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av