SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Vill du bli damallsvensk funktionär för IK Uppsala Fotboll?
2020-04-16 10:00
Foto - Peter Bohlin (PEBO-Foto)
Känner du att du skulle vilja vara med och bidra till att Uppsalapubliken får en fantastisk upplevelse av damallsvensk fotboll? Då har du chansen NU - för vi söker funktionärer till våra hemmamatcher på Studenternas IP i OBOS Damallsvenskan!
Vi söker dig som vill vara med och arbeta ideellt på IK Uppsala Fotbolls hemmamatcher på Studenternas IP i OBOS Damallsvenskan. Vi vill göra våra matcharrangemang till en positiv och härlig upplevelse för publiken och för alla supportar, och för att det ska bli så bra som möjligt så behöver vi just DIN hjälp.

Exempel på arbetsuppgifter och roller för våra funktionärer:
- Entrévärdar
- Personal till matchsekretariat
- Personal till diverse försäljning 
- Värdar till VIP-avdelningen
- Övrig personal allmänt kring arenan

Är det inget av uppdragen ovan som lockar dig så finns det alltid behov av fler duktiga volontärer som kan hugga in där det behövs för tillfället. Tveka inte att höra av dig till oss och berätta vad just DU skulle kunna tillföra!

Vill du vara med och hjälpa till kring IK Uppsala Fotbolls matcharrangemang på Studenternas IP? 
Skicka ett mail till linn.andersson@uppsalafotboll.se där du kort berättar om dig själv samt vad du skulle vilja hjälpa till med.

Varmt välkommen med en intresseanmälan!

Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners
Partner 2016 klubben