Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll!
2020-03-03 11:30
Foto - Tobbe Bengtsson
Det är dags att skaffa ditt medlemskap hos IK Uppsala Fotboll för säsongen 2020! Bli medlem redan idag och bidra till IK Uppsala Fotbolls verksamhet på och utanför planen, och dessutom får du som medlem ta del av kampanjer och rabatter hos våra partners!
Nu har vi dessutom uppdaterat systemet så att det går ännu snabbare och ännu enklare att bli medlem hos IK Uppsala Fotboll!

Du som är medlem bidrar stort till att vi i IK Uppsala Fotboll dels kan bedriva vår elitverksamhet i OBOS Damallsvenskan, men också att vi kan fortsätta jobba och utveckla våra olika projekt inom jämställdhet integration, fortbildning och inkludering. Dessutom får alla medlemmar ta del av kampanjer och erbjudanden från våra partners! Här nedan följer en lista med vad du som medlem bidrar till för IK Uppsala Fotboll:

* Du stöttar IK Uppsala Fotbolls möjligheter att bedriva en fotbollsverksamhet för tjejer på elitnivå i Sverige. 

* Du bidrar till att vi tillsammans med andra föreningar kan stärka flick- och damfotbollen i Uppsala och Uppland som helhet då vi jobbar aktivt med vår fadderverksamhet.

* Du stöttar våra CSR-projekt Ronjabollen, FSR Coach, Habilitering Fotboll och IKUF Öppen Träning. Alla dessa projekt har gemensamma mål som jämställdhet, inkludering, fortbildning och integration, ämnen som är otroligt viktiga för IK Uppsala Fotboll. 
Projekten syftar till följande:
- Öka förutsättningarna för tjejer och kvinnor att kunna satsa på sin fotboll på elitnivå
- Att kraftigt öka antalet kvinnliga fotbollstränare, framför allt inom barn- och ungdomsfotbollen.
- Att genom fotbollen öppna dörrar för unga tjejer med begränsat handlingsutrymme
- Att med fotbollen som verktyg ge barn med en stark funktionsnedsättning en meningsfull och stimulerande fritidssysselsättning.

* Som medlem får du också tillgång till olika kampanjer och rabatter hos våra partners. Det sker via ett digitalt medlemskort i appen SportAdmin som du helt gratis kan ladda ner till din mobil/läsplatta. Medlemskortet laddar med olika kampanjer som du som är medlem får ta del av genom att enkelt bara visa upp medlemskortet i appen.

Du kan bli medlem genom att klicka på ikonen "Bli Medlem" eller via länken här: https://www.uppsalafotboll.se/newMember/?ID=189004

Välkomna till att bli en del av IK Uppsala Fotbolls verksamhet!
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner