SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Bli en del av vår arenagrupp!
2024-03-28 08:00
Foto - Oscar Larsson.

Vill du vara med och skapa en fotbollsfest i samband med våra hemmamatcher på Studenternas? Nu söker vi efter fler som vill vara en del av vår matchdagsorganisation.

Vilka roller finns i vår matchdagsgrupp?

Matchvärd - Att vara matchvärd innebär att du antingen står i entrén och tar emot besökarna, säljer souvenirer eller är publikvärd på arenan. Fokuset är att ge besökarna bästa möjliga service genom att hälsa välkomna och svara på frågor om arrangemanget vid behov.


Matchsekretariat – Tekniker för ljud och bild samt liverapportör för matchstatistik.


Under matchdagen kommer du att träffa många människor, vi söker därför dig som är social, utåtriktad och noggrann. För att vara en del av matchdagsorganisationen måste du vara minst 18 år. 


Hur ser en matchdag ut?
Vi träffas ungefär 2 timmar innan avspark och börjar alltid med att gå igenom förutsättningarna för dagen. Vi ser givetvis till att du får en bra introduktion innan du kommer i gång så att du känner dig trygg i din uppgift. 


1 timme innan avspark öppnar entréerna. Entrévärdarna bemannar varje ingång och publikvärdarna tar sig till respektive läktardel för att ta hand om publiken innan, under och efter matchen. 

 

Övrig information och ansökan
Uppdraget är ideellt men genom att vara en del av vår matchdagsorganisations hoppas vi ge dig kunskap och erfarenheter som du kan addera till ditt personliga CV. 


Uppsalas matchdagsgrupp är ett sammansatt gäng med massor av energi, värme och gör arbetet på matchdag roligt.


Vi är medvetna om att förutsättningarna kan se olika ut för olika personer. Någon kanske har möjlighet att vara med varje match medan vissa bara kan ibland, desto fler vi blir gör att färre är bundna till att delta samtliga matcher. 


Är du intresserad? Ansök genom att skicka ett mail till linn.andersson@uppsalafotboll.se. 


Nyhetsarkiv
Vi söker en säljare!2023-12-29 12:39
Styrelsen informerar2022-12-15 18:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av