SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Bli en del av vår fadderverksamhet!
Bild från Fadderverksamheten 2021.

Gå med i IK Uppsala Fotbolls fadderverksamhet

En viktig del av IK Uppsala Fotbolls verksamhet är att föreningen genom samarbete med övriga klubbar i Uppland ska föra flick- och damfotbollen framåt i regionen som helhet. Föreningen har vidare som målsättning att vara en klubb som flick- och damspelare i Uppland vill sluta upp bakom och stötta i både framgång och motgång!

 

Vad innebär fadderverksamheten?

IK Uppsala Fotboll erbjuder alla flicklag med spelare från 9 år som spelar fotboll i en klubb som är ansluten till Upplands Fotbollsförbund att anmäla sig till vår fadderverksamhet. Om ert lag går med i fadderverksamheten kommer era spelare att tilldelas en fadder från vårt Elitlag eller vår utvecklingstrupp.

 

Fadderverksamheten syftar till att knyta samman våra spelare med flickor från uppländska lag. Våra spelare kan bli goda kvinnliga förebilder och att det skapas naturliga relationer som leder till ökat intresse hos unga flickor att både spela fotboll och titta på fotboll. Samtidigt får de en inblick i vad som krävs om man vill satsa på fotboll och kanske nå elitnivå i vuxen ålder.

 

Träffarna med flicklagen genomförs vid två tillfällen under säsongen, en gång under våren och en gång under hösten.

 

Vad kostar det?

Det kostar ingenting att gå med i fadderverksamheten men däremot välkomnar vi förstås alla att bli medlemmar i IK Uppsala Fotboll.

 

Hur anmäler man sig?
Ni kan anmäla ert intresse för fadderverksamheten genom att kontakta Erik Högberg på mailadressen erik.hogberg@uppsalafotboll.se eller på telefon 070-371 00 97

 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av