Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Fadderprojekt

Gå med i IK Uppsala Fotbolls fadderverksamhet

En viktig del av IK Uppsala Fotbolls verksamhet är att föreningen genom samarbete med övriga klubbar i Uppland ska föra flick- och damfotbollen framåt i regionen som helhet. Föreningen har vidare som målsättning att vara en klubb som flick- och damspelare i Uppland vill sluta upp bakom och stötta i både framgång och motgång!


Vad innebär fadderverksamheten?

Uppsala Fotboll erbjuder alla flicklag med spelare från 9 år som spelar fotboll i en klubb som är ansluten till Upplands Fotbollsförbund att anmäla sig till vår fadderverksamhet. Om ert lag går med i fadderverksamheten kommer era spelare att tilldelas en fadder från vårt Elitlag eller vår utvecklingstrupp.


Fadderverksamheten syftar till att knyta samman våra spelare med flickor från uppländska lag. Våra spelare kan bli goda kvinnliga förebilder och att det skapas naturliga relationer som leder till ökat intresse hos unga flickor att både spela fotboll och titta på fotboll. Samtidigt får de en inblick i vad som krävs om man vill satsa på fotboll och kanske nå elitnivå i vuxen ålder.


Vad kostar det?

Det kostar ingenting att gå med i fadderverksamheten men däremot välkomnar vi förstås alla att bli medlemmar i IK Uppsala Fotboll.


Nytt upplägg för 2019

Vi erbjuder fasta besöksdagar där lagen och respektive fadder får god tid på sig att planera. Vårens träffar kommer genomföras den 15 och/eller 22 maj. Om du som ledare är intresserad av att dina spelare ska få träffa våra spelare så anmäl ditt lag snarast enligt nedan.


Hur anmäler man sig?
Ni kan anmäla ert intresse för fadderverksamheten genom att kontakta Erik Högberg på mailadressen erik.hogberg@uppsalafotboll.se eller på telefon 070-371 00 97

 
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner