SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Electrolux Home Uppsala fortsätter som Tillsammanspartner!
2021-06-10 11:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att Electrolux Home Uppsala fortsätter som Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Det fanns ingen som helst tvekan inför att fortsätta stötta klubben och den verksamhet som de bedriver, säger Linus Geifalk, Electrolux Home Uppsala.

Electrolux Home Uppsala finns på Fyrislundsgatan 68. I butiken har de en stor utställning av bland annat köksinredningar, vitvaror och garderober samt hushållsmaskiner och dammsugare. Elextrolux Home är en rikstäckande butikskedja med ca 35 butiker i Sverige samt webbshop. Nu fortsätter de även som Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Det fanns ingen som helst tvekan inför att fortsätta stötta klubben och den verksamhet som de bedriver. I klubben finns ett stort engagemang kring att möjliggöra utveckling för tjejer som vill utbilda sig inom fotbollen, både som spelare och som framtida ledare. Det betyder mycket och gör gott för hela Uppland att det finns ett lokalt elitlag även för tjejer, säger Linus Geifalk, Electrolux Home Uppsala.

 

Electrolux Home Uppsala var Tillsammanspartner till IK Uppsala även förra året, och självklart stöttar de föreningens ambition att ta sig tillbaka till den högsta serien igen.

- Jag håller tummarna för en bra säsong med riktigt många poäng och ett lag i medvind. IK Uppsala Fotboll kommer bli topp 3 och vara tillbaka i OBOS Damallsvenskan till nästa år, säger Geifalk.

 

Stort tack Electrolux Home Uppsala för att ni vill vara vår partner och en del av IK Uppsala Fotboll! Det ger oss ökade möjligheter att utveckla hela vår verksamhet både på och utanför planen samt att öka tjejers möjligheter att satsa på fotboll som spelare och tränare.
 
Läs mer om Electroluxe Home Uppsala här: www.electroluxhome.se
 
Skribent: Malin Stjernling

Nyhetsarkiv
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av