SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Köp säsongskort till våra hemmamatcher i Elitettan!
2022-04-05 09:35
Foto - Oscar Larsson.

Nu öppnar vi försäljningen av säsongskort till våra 13 hemmamatcher i Elitettan!

Genom att köpa säsongskort innebär det att du säkrar din numrerade plats under hela säsongen på premiumsektionen. Och vad menas med premiumsektion egentligen? Jo, du placeras på huvudläktarens mittensektion för bästa möjliga sikt över hela planen och på extra komfortabla, stoppade stolar! Säsongskortet ger dig tillträde till samtliga 13 hemmamatcher i Elitettan 2022. 

 

I samband med köpet får du ett mail med en nedladdningsbar PDF av ditt säsongskort eller en mobilversion som du smidigt visar upp i entrén. Du kan även komma åt ditt säsongskort och dina biljetter genom att logga in - HÄR!

 

Priskategorier

Vuxen +18 år – 800 kr

 

Reducerad biljett – 450 kr
(Gäller för Ungdom 7–17 år, Student vid uppvisande av giltig studentlegitimation samt Pensionär +65 år eller giltigt pensionsintyg)

 

0–6 år – Fritt inträde

 

KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR!

 

COVID-19

Om vi återigen möts av restriktioner och att det blir spel utan eller med reducerad publik kommer ni kunna begära återbetalning för de matcher som uteblivit. Eventuella återbetalningar hanteras och betalas ut efter säsongen.

 

Kvarstår någon fundering?
Maila oss gärna på biljetter@uppsalafotboll.se

 

Vi ses på Studenternas!


Nyhetsarkiv
Vi söker en säljare!2023-12-29 12:39
Styrelsen informerar2022-12-15 18:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av