SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Välkommen Päivi Morell Heinänen som ny ordförande för IK Uppsala Fotboll!
2023-10-10 19:00
Päivi Morell Heinänen är ny ordförande för IK Uppsala Fotboll.

På tisdagen valdes Päivi Morell Heinänen in som ny ordförande i styrelsen för i IK Uppsala fotboll på ett extrainsatt medlemsmöte. Till vardags arbetar Päivi med informationssäkerhet och ser fram emot att ta över ordförandeklubban efter Linda Zillén.

- Jag tar ju över efter en person som gjort ett enormt arbete - en riktig eldsjäl, och jag ska göra mitt allra bästa, men det är så klart lite pirrigt. Jag ska vårda förtroendet ömt, kommenterar hon.

Päivi kommer att fortsätta det målmedvetna arbetet som IK Uppsala startat och ser många fina förutsättningar för klubben.

- Vi behöver jobba vidare i alla olika kanaler och visa upp vår stolthet. Jag själv jobbar gärna i team, då kommer kreativiteten och drivet fram. Ett stort första fokus är att skapa en stabil ekonomi som ju är en förutsättning för att kunna jobba som vi vill framåt, förklarar Päivi och fortsätter:

- Jag är imponerad över, bland annat, den hållbarhetsrapport jag läst, jag ser ju att klubben har en tydlig plan och det är grymt bra.

 

- Uppsala behöver elitfotboll på både dam- och herrsidan och att både tjejer och killar från Uppsala ska ha de allra bästa förutsättningar att utvecklas här ser jag som en självklarhet.

Päivi har ett förflutet som spelare. Moderklubben är värmländska Rävåsens IK och på meritlistan står provspel i Älvsjö och spel i AIK:s farmarlag Råsunda. Hon har tränat pojklag i Unik och har ett stort fotbollsintresse.

 

Fakta:

Päivi Morell Heinänen

Yrke: Informationssäkerhetsspecialist

Ålder: 59 år

Familj: Man och två barn

Bor: Vreta


Nyhetsarkiv
Vi söker en säljare!2023-12-29 12:39
Styrelsen informerar2022-12-15 18:00
 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av