SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL

Välkommen på årets andra nätverksträff!
2024-02-23 12:00

Torsdagen den 14 mars är det dags för nästa träff i vårt affärsnätverk! Agenda Advokatbyrå står som värd och bjuder på frukost där vi välkomnar Maria Wigenius Sjöberg som gäst. Vi ses hos Agenda den 14 mars!

Vi går mot ljusare tider och snart är det mars och dags för nästa nätverksträff! Den här gången bjuder Agenda Advokatbyrå på frukost i sina egna lokaler.


Tema för träffen är Ledarskap och vi har med oss Maria Wigenius Sjöberg, erfaren team- och ledarutvecklare som coachar chefer, ledningsgrupper och team att samarbeta effektivt. Med över 20 års erfarenhet och hundratals utvecklingsprocesser inom teamutveckling och ledarskap delar hon med sig av sina erfarenheter och insikter kring ledarskap i en komplex värld och vad som får det att hända i praktiken. 

 

Boka in kalendern och anmäl dig redan idag, det här vill du inte missa!

 

Vad: Nätverksfrukost med IK Uppsala Fotboll

Värd: Agenda Advokatbyrå

När: 14 mars, 7.00-8.45

Var: Agenda Advokatbyrå, Dragarbrunnsgatan 36

 

______

 

För att kunna anmäla sig till nätverksträffen behöver man vara partner till IK Uppsala Fotboll. Vill du bli medlem i vårt affärsnätverk? Kontakta Åke eller Camilla nedan!

 

För mer information om vårt affärsnätverk - läs mer HÄR eller kontakta Åke eller Camilla. 

 

Kontakt:
Åke Huss 
Marknadsansvarig 
070 - 878 10 00 
ake.huss@uppsalafotboll.se

 

Camilla Ahlsson

Ansvarig för affärsnätverk

070 - 377 97 45

camilla.ahlsson@uppsalafotboll.se

 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Titelpartner
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Officiell Ligaboll leveras av