Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
Elit
Första halvleken sänkte Uppsala
2018-06-24 19:52, Elit
Beata Olsson Foto: Tobbe Bengtsson

Det blev tyvärr en riktig tung förlust för IK Uppsala Fotboll under söndagen. Assi IF försvarade sin hemmaborg Billerud Korsnäs Arena väl och tog hem segern med 4–1 efter en stark avslutning på den första halvleken.

FSR-Coach
HSB och Uppsala Fotboll fördjupar samarbete!
2018-06-21 11:37, FSR-Coach
Mikael Lyckberg, IK Uppsala Fotboll och Sara Brandt, Kommunikations- och marknadschef HSB Uppsala
HSB Uppsala är sedan 2017 IK Uppsala Fotbolls huvudpartner. Nu fördjupas samarbetet i och med att HSB Uppsala går in som huvudpartner i vårt kommande utbildningsprojekt, FSR Coach. IK Uppsala Fotboll ska tillsammans med Ronja FK/Tris utbilda flickor/kvinnor till fotbollsledare. Fler partners presenteras inom kort.

F19
2 x Thea till F16-landslaget
2018-06-20 10:30, F19
Thea Barkfeldt och Thea Nyberg Foto: Tobbe Bengtsson

IK Uppsala Fotbolls Thea Barkfeldt och Thea Nyberg har blivit uttagna till F16-landslaget och turneringen Nordisk Flick som genomförs första veckan i juli.

Bildemo fortsatt partner
2018-05-22 07:30
Vi är mycket glada att kunna presentera Bildemo som fortsatt partner. Bildemo är ett expansivt bilåtervinningsföretag som även har en ständigt ökande däckverksamhet. Bildemos affärsidé är att vara ledande inom miljömässig och rationell bilåtervinning. 

Genom sina samarbetspartners verkar de för en ökad återanvändning av begagnade bildelar. Bildemo lagerför även ett stort och brett sortiment från de främsta tillverkarna inom däck och fälgar och kan därmed saluföra kvalitetsvaror inom alla prissegment till konkurrenskraftiga priser.

http://www.bildemo.com/
Uppsala Ekonomibyrå ny partner
2018-05-02 19:36
Karin Norman och Emelie Lundberg
Vi är väldigt glada att kunna presentera vår nya partner, Uppsala Ekonomibyrå, en redovisningsbyrå belägen i centrala Uppsala. Uppsala Ekonomibyrå drivs av Karin Norman och Emelie Lundberg. De sköter vår ekonomifunktion sedan oktober förra året, så helt nya är de inte. Eter att ha samarbetat med dem under sju månader så lyfter vi på hatten och bugar oss. Utan dem skulle allt vara så oerhört mycket svårare.Både Karin och Emelie har lång erfarenhet av redovisningsarbete åt företag inom många olika branscher.

- Vi vill att du som företagare ska kunna fokusera på det du är bra på, nämligen din verksamhet. För att underlätta för dig så hjälper vi till med företagets bokföring. Personlig service, ett glatt bemötande och god kännedom om våra kunder är något vi månar om säger Karin och Emelie.

Läs mer på: www.uppsalaekonomi.se

UNT ny mediapartner!
2018-04-30 19:36
Mikael Lyckberg IK Uppsala Fotboll och Therese Löfgren UNT

Vi är väldigt glada över att presentera Upsala Nya Tidning som ny mediapartner.

- För UNT är det viktigt att stödja den lokala idrotten, det har det alltid varit, säger Therese Löfgren, sponsoransvarig Upsala Nya Tidning. Vi gör det t ex genom projektet Månadens Idrottsstjärna, där våra läsare varje månad får rösta fram någon som presterat något extra inom idrotten. I år firar vi också fantastiska 70 år med vår UNT-cup i fotboll som är Sveriges äldsta fotbollscup för barn/ungdomar vilket vi är väldigt stolta över. Vi är glada över vårt nya samarbete med IK Uppsala Fotboll. det är lång väg kvar, men vi vill självklart verka för en mer jämställd sponsring avslutar Therese.
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner