Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
Uppsala tar sig an målfarligt Kvarnsveden
2018-06-08 23:37
Foto: Tobbe Bengtsson
Det är Elitettans målfarligaste lag som väntar för IK Uppsala Fotboll under söndagen då man beger sig till Ljungbergsplanen i Borlänge för att ta sig an Kvarnsvedens IK.
Elit
Sen kvittering gav poäng till Uppsala
2018-05-31 22:08, Elit
Moa Mattsson Foto: Tobbe Bengtsson

Det såg länge ut som att Uppsala skulle gå mot en tung förlust hemma mot nykomlingen Asarums IF FK, men efter en kvittering av lagkapten Moa Mattsson i slutminuterna fick hemmalaget ändå med sin en poäng.

Bildemo fortsatt partner
2018-05-22 07:30
Vi är mycket glada att kunna presentera Bildemo som fortsatt partner. Bildemo är ett expansivt bilåtervinningsföretag som även har en ständigt ökande däckverksamhet. Bildemos affärsidé är att vara ledande inom miljömässig och rationell bilåtervinning. 

Genom sina samarbetspartners verkar de för en ökad återanvändning av begagnade bildelar. Bildemo lagerför även ett stort och brett sortiment från de främsta tillverkarna inom däck och fälgar och kan därmed saluföra kvalitetsvaror inom alla prissegment till konkurrenskraftiga priser.

http://www.bildemo.com/
Uppsala Ekonomibyrå ny partner
2018-05-02 19:36
Karin Norman och Emelie Lundberg
Vi är väldigt glada att kunna presentera vår nya partner, Uppsala Ekonomibyrå, en redovisningsbyrå belägen i centrala Uppsala. Uppsala Ekonomibyrå drivs av Karin Norman och Emelie Lundberg. De sköter vår ekonomifunktion sedan oktober förra året, så helt nya är de inte. Eter att ha samarbetat med dem under sju månader så lyfter vi på hatten och bugar oss. Utan dem skulle allt vara så oerhört mycket svårare.Både Karin och Emelie har lång erfarenhet av redovisningsarbete åt företag inom många olika branscher.

- Vi vill att du som företagare ska kunna fokusera på det du är bra på, nämligen din verksamhet. För att underlätta för dig så hjälper vi till med företagets bokföring. Personlig service, ett glatt bemötande och god kännedom om våra kunder är något vi månar om säger Karin och Emelie.

Läs mer på: www.uppsalaekonomi.se

UNT ny mediapartner!
2018-04-30 19:36
Mikael Lyckberg IK Uppsala Fotboll och Therese Löfgren UNT

Vi är väldigt glada över att presentera Upsala Nya Tidning som ny mediapartner.

- För UNT är det viktigt att stödja den lokala idrotten, det har det alltid varit, säger Therese Löfgren, sponsoransvarig Upsala Nya Tidning. Vi gör det t ex genom projektet Månadens Idrottsstjärna, där våra läsare varje månad får rösta fram någon som presterat något extra inom idrotten. I år firar vi också fantastiska 70 år med vår UNT-cup i fotboll som är Sveriges äldsta fotbollscup för barn/ungdomar vilket vi är väldigt stolta över. Vi är glada över vårt nya samarbete med IK Uppsala Fotboll. det är lång väg kvar, men vi vill självklart verka för en mer jämställd sponsring avslutar Therese.
Möller Bil Uppsala fortsatt partner
2018-04-25 20:40

Vi är glada att kunna presentera Möller Bil Uppsala som fortsatt partner till IK Uppsala Fotboll. Möller Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och Volkswagen Transportbilar. Tack för att ni vill vara vår partner!

Nyheter från våra lag
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner