IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
Elit
Efterlängtad seger mot BK30
2018-05-24 22:21, Elit
Beata Olsson Foto: Tobbe Bengtsson

Så kom äntligen en seger och tre poäng för IK Uppsala Fotboll! Efter några matcher med lite tyngre resultat lyckades man besegra Västerås BK30 på bortaplan med 2–0 efter en kanonstart.

Elit
Stark fysik ska ge Uppsala poäng
2018-05-23 18:37, Elit

Det blir en kort vila mellan matcherna för IK Uppsala Fotboll den här veckan. Efter att ha varit uppe i Sundsvall under söndagseftermiddagen åker man redan på torsdag till Västerås för att ta sig an BK30.

Bildemo fortsatt partner
2018-05-22 07:30
Vi är mycket glada att kunna presentera Bildemo som fortsatt partner. Bildemo är ett expansivt bilåtervinningsföretag som även har en ständigt ökande däckverksamhet. Bildemos affärsidé är att vara ledande inom miljömässig och rationell bilåtervinning. 

Genom sina samarbetspartners verkar de för en ökad återanvändning av begagnade bildelar. Bildemo lagerför även ett stort och brett sortiment från de främsta tillverkarna inom däck och fälgar och kan därmed saluföra kvalitetsvaror inom alla prissegment till konkurrenskraftiga priser.

http://www.bildemo.com/
Elit
Ytterligare en uddamålsförlust för Uppsala
2018-05-20 20:02, Elit
Jessie Davis Foto: Tobbe Bengtsson

Det blev en andra raka uddamålsförlust mot Sundsvall under söndagen för IK Uppsala Fotboll. Matchen var länge jämn målmässigt men med tio minuter kvar nickade Sundsvalls Anisa Guajardo in segermålet för Sundsvall och gav segern till hemmalaget.

Uppsala Ekonomibyrå ny partner
2018-05-02 19:36
Karin Norman och Emelie Lundberg
Vi är väldigt glada att kunna presentera vår nya partner, Uppsala Ekonomibyrå, en redovisningsbyrå belägen i centrala Uppsala. Uppsala Ekonomibyrå drivs av Karin Norman och Emelie Lundberg. De sköter vår ekonomifunktion sedan oktober förra året, så helt nya är de inte. Eter att ha samarbetat med dem under sju månader så lyfter vi på hatten och bugar oss. Utan dem skulle allt vara så oerhört mycket svårare.Både Karin och Emelie har lång erfarenhet av redovisningsarbete åt företag inom många olika branscher.

- Vi vill att du som företagare ska kunna fokusera på det du är bra på, nämligen din verksamhet. För att underlätta för dig så hjälper vi till med företagets bokföring. Personlig service, ett glatt bemötande och god kännedom om våra kunder är något vi månar om säger Karin och Emelie.

Läs mer på: www.uppsalaekonomi.se

UNT ny mediapartner!
2018-04-30 19:36
Mikael Lyckberg IK Uppsala Fotboll och Therese Löfgren UNT

Vi är väldigt glada över att presentera Upsala Nya Tidning som ny mediapartner.

- För UNT är det viktigt att stödja den lokala idrotten, det har det alltid varit, säger Therese Löfgren, sponsoransvarig Upsala Nya Tidning. Vi gör det t ex genom projektet Månadens Idrottsstjärna, där våra läsare varje månad får rösta fram någon som presterat något extra inom idrotten. I år firar vi också fantastiska 70 år med vår UNT-cup i fotboll som är Sveriges äldsta fotbollscup för barn/ungdomar vilket vi är väldigt stolta över. Vi är glada över vårt nya samarbete med IK Uppsala Fotboll. det är lång väg kvar, men vi vill självklart verka för en mer jämställd sponsring avslutar Therese.
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartner
Officiell Partner
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner