SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

- Tillsammans gör vi det möjligt -
Foto - Oscar Larsson.
Bli partner till det växande Uppsala Fotboll - elitklubben med det stora samhällsansvaret
 
Genom att vara partner till oss är ditt företag eller organisation med och bidrar konkret i ett mycket viktigt samhällsengagemang. Förutom att aktivt främja folkhälsa och motverka utanförskap, får du också möjlighet att tidigt möta framtida målgrupper. IK Uppsala Fotbolls verksamheter och aktiviteter kopplas till FN:s Globala mål, där vi kontinuerligt kommer att presentera en hållbarhetsrapport. Vår hållbarhetsrapport är ett strategiskt verksamhetsutvecklande verktyg och en gemensam plattform där vi tillsammans med partners kan tydliggöra samhällsvärdet vi skapar, med fotbollen som verktyg. Tillsammans sätter vi Uppsala på kartan – och du laddar ditt varumärke med viktiga, mjuka värden. Du får exponering i många positiva sammanhang och även konkreta kontaktytor, t ex via våra nätverksträffar.
 
Genom att vara partner till oss profileras och associeras ditt företag med IK Uppsala Fotboll – med allt ifrån fotboll för tjejer på elitnivå till våra verksamheter FSR Coach, Ronjabollen och Öppen träning. Prata med oss om hur just du vill samverka, så tar vi fram ett förslag!
 
Kontakta 
Åke Huss, marknadsansvarig,
ake.huss@uppsalafotboll.se | 0708-78 10 00

Håkan Sandberg, säljare
 
ByggConstruct matchvärd i sista hemmamatchen!
2021-11-04 12:00

En av de partners som har varit med sedan IK Uppsala Fotboll bildades, ByggConstruct AB, kommer att vara matchvärd i Uppsalas sista hemmamatch för säsongen mot Jitex Mölndal BK den 13 november. Lär känna ByggConstruct lite närmare här!

Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner!
2021-09-15 10:00
Foto - Johan Leijonhufvud.

Vi är så glada över att Leijonhufvud Fastighetsbyrå fortsätter som partner till IK Uppsala Fotboll över 2021!

- Att en del av mitt överskott ska gå till en organisation som stöttar tjejer i form av att finna ett sammanhang och en gemenskap i och runt fotbollen, som till exempel CSR-verksamheten Ronjabollen, är mitt sätt att betala tillbaka till samhället, säger Johan Leijonhufvud, Leijonhufvud Fastighetsbyrå.

Bildemo fortsätter som Samarbetspartner!
2021-06-16 09:00
Thomas Gustafsson, Bildemo.

Vi är väldigt glada över att Bildemo fortsätter som Samarbetspartner till IK Uppsala Fotboll över 2021!

- IK Uppsala gör ett väldigt bra jobb och är duktiga i kontakten med sina partners. Vi har byggt upp en bra relation och då känns det självklart att fortsätta vara med på resan, säger Thomas Gustafsson, marknadschef Bildemo.

Electrolux Home Uppsala fortsätter som Tillsammanspartner!
2021-06-10 11:00
Foto - Oscar Larsson.

Vi är väldigt glada över att Electrolux Home Uppsala fortsätter som Tillsammanspartner till IK Uppsala Fotboll!

- Det fanns ingen som helst tvekan inför att fortsätta stötta klubben och den verksamhet som de bedriver, säger Linus Geifalk, Electrolux Home Uppsala.

RA Motor ny exklusiv bilpartner!
2021-06-01 13:00
Foto - Tobbe Bengtsson.

Vi är otroligt glada över att kunna meddela att RA Motor är ny exklusiv bilpartner till IK Uppsala Fotboll!

- Alla vi på RA Motor tycker att det ska bli kul och spännande att kliva in som exklusiv samarbetsbilpartner till IK Uppsala Fotboll! Det känns helt rätt i tiden för oss att stötta damfotbollen, de duktiga spelarna och hela föreningen, säger Ted Rundquist, VD & delägare på RA Motor.

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner