SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
ELIT

Elitettan 2022
Saknas på bilden gör Ella Gunnarsson och Anna Björklund.

Välkommen till Elitlagets egen lagsida. Här kan du läsa om kommande och spelade matcher samt andra av lagets aktiviteter.

2-2 mot Jitex efter sen upphämtning!
2022-09-25 08:00
Foto - Oscar Larsson

Det såg länge ut som att IK Uppsala Fotboll skulle gå mot en förlust på Åbyvallen under lördagen. Men efter en sen upphämtning genom Nicole Robertson och Ella Gunnarsson lyckades Uppsala ta sig ikapp Jitex och fick med sig en poäng hem då slutresultatet blev 2-2.

Inför: Jitex BK - IK Uppsala Fotboll
2022-09-22 22:00
Foto - Peter Bohlin.

Omgång 21 av Elitettan står runt hörnet och för tabelltvåan IK Uppsala Fotboll väntar en bortamatch mot tabellsjuan Jitex BK! Med bara sex omgångar kvar att spela blir varje poäng oerhört viktig i toppstriden, och Uppsala har siktet inställt på att få med sig tre poäng hem från Mölndal.

0-2-förlust i toppmötet mot Växjö DFF
2022-09-18 17:00
Foto - Peter Bohlin.

Det blev som väntat en riktigt tuff match hemma mot serieledande Växjö DFF under söndagen. Gästerna var det bättre laget för dagen och vann toppmötet mot IK Uppsala Fotboll med 0-2 (0-1) och gör därmed ett litet ryck i toppstridena av Elitettan.

Inför: IK Uppsala Fotboll - Växjö DFF
2022-09-16 10:00
Foto - Oscar Larsson.

Det väntar ett riktigt spännande toppmöte i Elitettan på söndag! Växjö DFF kommer på besök till Studenternas där IK Uppsala Fotboll väntar, och det är två lag som i allra högsta grad är inblandade i toppstriden som drabbar samman.

2-1-seger mot Team TG!
2022-09-10 17:00
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll studsade tillbaka till vinnarspåret under lördagen efter en 2-1-seger borta mot Team TG! Johanna Renmark och Nicole Robertson gjorde Uppsalas mål i den första halvleken. Trots en reducering från Team TG i den andra halvleken höll Uppsala undan och fick med sig tre viktiga poäng hem till Uppsala.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners