SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
ELIT

Elitlaget
Saknas på bilden gör Ella Gunnarsson och Anna Björklund.

Välkommen till Elitlagets egen lagsida. Här kan du läsa om kommande och spelade matcher samt andra av lagets aktiviteter.

Första bortasegern efter 1-0 mot Mallbacken!
2022-05-14 20:00
Foto - Emil Särnehed.

IK Uppsala Fotboll tog under lördagseftermiddagen en tung bortaseger mot Mallbackens IF Sunne! Trots en gräsplan som var under all kritik lyckades Uppsala kriga hem de tre poängen efter att Andrea Thorisson bombat in matchens enda mål strax innan halvtid. I och med de tre poängen är Uppsala kvar på en andraplats i tabellen.

Inför: Mallbackens IF Sunne - IK Uppsala Fotboll
2022-05-13 10:00
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll åker till Värmland i helgen för omgång 7 av Elitettan! Uppsala ska ta sig an tabellsexan Mallbackens IF Sunne på Strandvallen - är det läge för första bortasegern för säsongen?

4-1-seger och upp i serieledning!
2022-05-07 19:45
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll tog en klar seger hemma på Studenternas IP mot Jitex BK! Efter en stark första halvlek där Uppsala var effektiva offensivt seglade man iväg i målprotokollet och kunde till slut vinna med 4-1 (3-0). I och med de tre poängen är Uppsala i skrivande stund uppe i serieledning i Elitettan!

Inför: IK Uppsala Fotboll - Jitex BK
2022-05-06 09:00
Foto - Tobbe Bengtsson.

Vi är framme i omgång 6 av Elitettan! IK Uppsala Fotboll tar under lördagseftermiddagen emot Jitex BK hemma på Studenternas IP, ett motstånd man under fjolårssäsongen hade stora problem med.

Inför: Alingsås FC United - IK Uppsala Fotboll
2022-04-29 13:00
Foto - Emil Särnehed.

På lördag väntar nästa match i Elitettan! IK Uppsala Fotboll reser ner till västkusten i jakten på nya poäng för att ta sig an Alingsås FC United. Matchen spelas 15.00 på gräsplanen Mjörnvallen, och det är en plan som Uppsala har goda minnen ifrån fjolåret.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners
Stödpartner