SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
ELIT

Elitettan 2022
Saknas på bilden gör Ella Gunnarsson och Anna Björklund.

Välkommen till Elitlagets egen lagsida. Här kan du läsa om kommande och spelade matcher samt andra av lagets aktiviteter.

6-1-seger och dubbla comebacker!
2022-08-13 18:30
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll tog en klar seger borta mot Rävåsens IK Karlskoga! Efter dubbla mål vardera av Nicole Robertson, Johanna Renmark och Wilma Thörnkvist kunde Uppsala vinna med 6-1 och plocka in tre nya poäng på kontot. Dessutom gjorde både Elina Lenir och Clara Leffler comeback från sina skador!

Inför: Rävåsens IK - IK Uppsala Fotboll
2022-08-12 13:00
Foto - Oscar Larsson.

Det är dags för den sextonde omgången av Elitettan! Serieledande IK Uppsala Fotboll ska packa väskorna och bege sig västerut för att möta Rävåsens IK Karlskoga. Uppsala har vind i seglet med sex segrar på de sju senaste matcherna samt fyra raka hållna nollor, och laget är ute efter nya poäng på lördag.

Elvira Björklund klar för IK Uppsala Fotboll!
2022-08-10 15:00
Elvira Björklund.

Vi är väldigt glada över att målvakten Elvira Björklund, 18, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns väldigt bra att vara här i Uppsala, jag är jättetacksam över den här möjligheten. Som målvakt är det ju svårt att få speltid då det bara finns en plats på planen, så att få komma till ett sånt här bra lag som Uppsala och få konkurrera där känns väldigt motiverande. Jag är riktigt taggad på att komma igång! säger Björklund själv.

Inför: IK Uppsala Fotboll - GUSK
2022-08-03 20:00
Foto - Oscar Larsson.

IK Uppsala Fotboll laddar upp inför vad som kan bli årets match i Uppsaladerbyt på Studenternas IP på fredag 19.00. Det väntas bli en riktig publikfest och Uppsala är inställda på att försvara sin hemmaborg inför storpublik - och plocka tre nya poäng.

Brooke Jenkins klar för IK Uppsala Fotboll!
2022-08-02 10:00
Brooke Jenkins.

Vi är glada över att kunna meddela att den amerikanska mittfältaren Brooke Jenkins, 25, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Jag har fått jättepositiva intryck av klubben! Jag är riktigt imponerad av faciliteterna här med en grym arena och en riktigt bra plan. Klubben känns väldigt professionell, alla människor jag har träffat i föreningen är supertrevliga och väldigt hjälpsamma så det känns jättebra att få vara här, säger hon.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners
Stödpartner