SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Bli medlem i IK Uppsala Fotboll
BLI MEDLEM
Elit
Elina Lenir är klar för IK Uppsala Fotboll!
2021-12-09 10:00, Elit
Elina Lenir. Originalfoto - Jitex Mölndal BK.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att mittfältaren Elina Lenir, 21, har skrivit på ett kontrakt med IK Uppsala Fotboll!

- Det känns riktigt skoj! Jag fick ett väldigt bra intryck när jag var uppe i Uppsala, så jag känner att det här är en chans jag bara måste ta. Jag är väldigt tacksam att jag har fått den här möjligheten av Jonas och ser verkligen framemot nästa säsong! säger Lenir.

Elit
Wilma Thörnkvist är klar för IK Uppsala Fotboll!
2021-12-06 10:00, Elit
Wilma Thörnqvist. Foto - Linköpings FC.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att mittfältaren Wilma Thörnkvist, 21, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns jättekul, det ska bli riktigt spännande att få komma upp till Uppsala! Det är en klubb som jobbar långsiktigt och som hela tiden vill utvecklas så det känns som rätt miljö för mig. Det är en elitsatsande klubb med väldigt bra förutsättningar som vill upp i OBOS Damallsvenskan, så det känns roligt att få komma upp till Uppsala, säger Thörnkvist.

Elit
Sandra Jakobsen förlänger med IK Uppsala Fotboll!
2021-12-04 10:00, Elit
Sandra Jakobsen.

Vi är glada över att målvakten Sandra Jakobsen har förlängt sitt kontrakt med IK Uppsala Fotboll över 2022!

- Jag är väldigt glad att jag har förlängt kontraktet och känner mig väldigt taggad inför nästa säsong! Jag hann bara vara i klubben i 4 månader under hösten och jag ser framemot att få ytterligare ett år med Uppsala. Arenan, förutsättningar och träningarna är helt otroliga och jag känner verkligen att jag kan utvecklas väldigt mycket här. Jag trivs väldigt bra i klubben, med tjejerna i laget och med attmosfären här så det känns riktigt bra att få ett år till, säger Jakobsen.

 

Elit
Tyra Uppfeldt flyttas upp och får kontrakt med elitlaget!
2021-12-03 10:00, Elit
Tyra Uppfeldt. Foto - Fredrik Sund.

Vi är glada över att meddela att anfallaren Tyra Uppfeldt flyttas upp från den elitförberedande truppen och får kontrakt med elitlaget över 2022!

- Det känns jätteroligt att få möjligheten att ta steget upp till elitlaget, det ger mig väldigt bra förutsättningar för att fortsätta min utveckling som fotbollsspelare, säger Uppfeldt.

Elit
Caroline Forsgren är klar för IK Uppsala Fotboll!
2021-12-02 10:00, Elit
Caroline Forsgren. Foto - Älvsjö AIK.

Vi är väldigt glada över att målvakten Caroline Forsgren, 26, har skrivit på för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns väldigt roligt att komma till Uppsala! Klubben är väldigt mån om att spelarna ska kunna fokusera på det som sker på planen medan de finns andra skickliga persioner i organisationen som sköter allting runtomkring. Jag hade erbjudanden från andra klubbar men fick en väldigt stark magkänsla om att Uppsala var det rätta valet, så det känns hur bra som helst! säger Forsgren.

Elit
Terese Markelund är klar för IK Uppsala Fotboll!
2021-11-29 09:55, Elit
Fotograf - Mikael Einarsson.

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att mittfältaren Terese Markelund, 22, är klar för IK Uppsala Fotboll!

- Det känns verkligen skitkul att komma till Uppsala! Det är en möjlighet som ligger rätt i tiden för mig och jag känner att jag ska ta den här chansen jag har fått från Jonas, säger Markelund.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner