SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Vårt nystartade F15-lag

F15-laget är en del av den elitförberedande truppen som består av ca 30 spelare i ålder 15-17 år. Här tränar och spelar våra framtida elitspelare. Många i F15-laget går fotbollsprofil på Gottsundaskolan och får därmed möjlighet att kombinera studier med fotbollsutbildning på dagtid vilket ger dem ökade möjligheter att nå sin fulla potential som fotbollsspelare. Vårt F15-lag kommer att spela i en regionalt indelad serie.

Bronsmedalj för F15 i Gothia Cup!
2023-07-24 14:30

Vårt F15-lag vann förra veckan ett brons i Gothia Cup! Efter att ha seglat igenom både gruppspel och A-slutspelet tog resan till sist slut i semifinalen mot Northumberland County Schools FA då det blev en förlust med 1-2.

F15 slutsegrare i Aroscupen!
2023-06-20 15:20

Vårt F15-lag tog i helgen hem segern i Aroscupen! Efter att ha seglat igenom gruppspel och slutspel besegrades Norrtulls SK i A-finalen med klara 4-0 under måndagen, och därmed stod IK Uppsala Fotboll som slutsegrare i F15-klassen.

 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Mediapartners
Officiell Ligaboll leveras av