SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

SÄSONGSKORT 2023
Foto - Oscar Larsson.

Välkomna till Studenternas för att se IK Uppsala i OBOS Damallsvenskan 2023!

 

Försäljningen av säsongskort öppnar under v.9.

 

Säsongskortet ger dig tillträde till samtliga 13 hemmamatcher. Genom att köpa säsongskort innebär det att du säkrar din numrerade plats under hela säsongen på premiumsektionen. Och vad menas med premiumsektion egentligen? Jo, du placeras på huvudläktarens mittensektion för bästa möjliga sikt över hela planen och på extra komfortabla, stoppade stolar!

 

Digitalt säsongskort

Vi kommer endast tillhandahålla digitalt årskort, smidigt för dig som besökare och ett steg mot en bättre miljö. Vi undersöker möjligheten att ta fram ett miljövänligt alternativt till dig som önskar fysiskt säsongskort i handen. I samband med köpet får du ett mail med en nedladdningsbar PDF av ditt säsongskort eller en mobilversion som du smidigt visar upp i entrén.

 

Du kan även komma åt säsongskort och biljetter genom att logga in via biljettsidan - HÄR!

 

Priskategorier 2023

Vuxen +18 år – 995 kr 

Reducerad biljett – 595 kr
(Gäller för Ungdom 7–17 år, Student vid uppvisande av giltig studentlegitimation samt Pensionär +65 år eller giltigt pensionsintyg)

0–6 år – Fritt inträde

 

Kvarstår någon fundering? Maila oss gärna på biljetter@uppsalafotboll.se

 

Vi ses på Studenternas!

 
Huvudpartner Elitfotboll Dam
Huvudpartner
Officiell sportmaterialleverantör
Utvecklingspartner
Mediapartners