SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Köp säsongskort 2022!
Foto - Oscar Larsson.

Välkomna till Studenternas IP för att se IK Uppsala Fotboll i Elitettan 2022. Säsongskortet ger dig tillträde till samtliga 13 hemmamatcher. Genom att köpa säsongskort innebär det att du säkrar din numrerade plats under hela säsongen på premiumsektionen. Och vad menas med premiumsektion egentligen? Jo, du placeras på huvudläktarens mittensektion för bästa möjliga sikt över hela planen och på extra komfortabla, stoppade stolar!

 

Digitalt säsongskort

Vi kommer endast tillhandahålla digitalt årskort, smidigt för dig som besökare och ett steg mot en bättre miljö. Vi undersöker möjligheten att ta fram ett miljövänligt alternativt till dig som önskar fysiskt säsongskort i handen. I samband med köpet får du ett mail med en nedladdningsbar PDF av ditt säsongskort eller en mobilversion som du smidigt visar upp i entrén.

 

Du kan även komma åt säsongskort och biljetter genom att logga in via biljettsidan - HÄR!

 

Priskategorier

Vuxen +18 år – 800 kr

Reducerad biljett – 450 kr
(Gäller för Ungdom 7–17 år, Student vid uppvisande av giltig studentlegitimation samt Pensionär +65 år eller giltigt pensionsintyg)

0–6 år – Fritt inträde

 

KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR!

 

COVID-19

Om vi återigen möts av restriktioner och att det blir spel utan eller med reducerad publik kommer ni kunna begära återbetalning för de matcher som uteblivit. Eventuella återbetalningar hanteras och betalas ut efter säsongen.

 

Kvarstår någon fundering? Maila oss gärna på biljetter@uppsalafotboll.se

 

Vi ses på Studenternas!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners