SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

IK Uppsala Fotboll F17
Foto - Fredrik Sund.

F17-laget är en del av den elitförberedande truppen som består av ca 30 spelare i ålder 15-19 år. Här tränar och spelar våra framtida elitspelare. Många av dem går på Nationell Idrottsutbildning (NIU) på Celsiusskolan och får därmed möjlighet att kombinera studier med fotbollsutbildning på dagtid vilket ger dem ökade möjligheter att nå sin fulla potential som fotbollsspelare. Vårt F17-lag spelar i en nationell regionalt indelad serie med SM-status.

Tre spelare uttagna till Riksläger för F07!
2022-06-12 12:30

Tre spelare från vårt F17-lag är uttagna till Rikslägret i Halmstad!

Kaffe, kaka, fjärde raka för F17!
2022-04-28 14:00
Foto - Fredrik Sund.

Efter förra helgens bortavinst mot Sandviken var det dags för en helt ny bekantskap med hemmamatch mot Stureby FF för vårt F17-lag, ett lag som vi aldrig spelat mot tidigare. Uppsala har under de tidigare matcherna i serien haft lite svårt att få till spelet i första halvlek och under träningarna i veckan har det pratats mycket om fokus och tjejerna själva har pratat ihop sig om vad de behöver göra för att hitta rätt inställning till matchspelet.

Målrik hemmapremiär när F17 vann med 8-0!
2022-04-10 15:30
Foto - Fredrik Sund.

IK Uppsala Fotbolls F17-lag spelade under lördagen sin hemmapremiär på Johannesbäckskolans Konstgräs under lördagen. Uppsala vann klart mot gästande IK Brage med hela 8-0 och har nu två raka segrar i SM-serien!

5-1-seger i seriepremiären för F17!
2022-04-07 14:00

I söndags spelade IK Uppsala Fotbolls F17-lag seriepremiär i SM-serien! Uppsala vann matchen borta mot Brommapojkarna med 5-1 och tog tre poäng direkt i premiären.

Elitförberedande truppen redo för seriepremiär!
2022-04-01 10:00
Foto - Fredrik Sund.

Den elitförberedande truppen laddar inför seriepremiär! Vi tog tempen med truppens huvudansvariga tränare Edvard Ståhlberg om hur försäsongen har varit, det nya träningsupplägget och vad som väntar under säsongen.

- Vi har fyllt på truppen med fler spelare i år och delat upp dem i två träningsgrupper så vi kan få till en kontinuerlig och utvecklande träningsverksamhet. Hittills fungerar det jättebra både bland spelarna och för oss ledare, så jag ser framemot att säsongen ska dra igång, säger Ståhlberg.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Officiell sportmaterialleverantör
Samarbetspartner
Mediapartners
Tillsammanspartners
Stödpartner
Partner 2016 klubben