SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
Utvecklingstrupp

Välkomna till Utvecklingstruppens hemsida!

Utvecklingstruppen består av ca 26 spelare i ålder 15-19 år. Här tränar och spelar våra framtida elitspelare. Många av dem går på Nationell Idrottsutbildning (NIU) på Celsiusskolan och får därmed möjlighet att kombinera studier med fotbollsutbildning på dagtid vilket ger dem ökade möjligheter att nå sin fulla potential som fotbollsspelare. I utvecklingstruppen finns två matchmiljöer, F19 och F17. Vårt F19-lag spelar i Svenska Spel F19-serien mot lag från andra elitföreningar. Vårt F17-lag spelar i en nationell regionalt indelad serie med SM-status.


Elitförberedande truppen bjuder in till Prova på-träningar!
2021-10-06 14:00

Är du intresserad av att påbörja en elitförberedande satsning? Då är du varmt välkommen att komma och träna med vår elitförberedande verksamhet på våra Prova på-träningar i november!

Hej Edvard Ståhlberg - huvudansvarig för U-truppen!
2021-09-22 11:15

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Edvard Ståhlberg som ny huvudansvarig för de elitförberedande truppen!

- Jag måste säga att jag är svintaggad på det här uppdraget. Träningsförutsättningarna på Studenternas IP är fantastiska. Att varje dag kunna träna på helplan med flera utrymmen runtomkring som är enkom för oss - det liknar ingen jag har varit med om innan! Organisationen i föreningen känns väldigt lugn och stabil, det är ordning och reda på samtliga som arbetar i klubben vilket ger oss otroliga förutsättningar, säger Ståhlberg. 

Oskar Leijon ny målvaktstränare för den elitförberedande truppen!
2021-03-09 14:30
Ny målvaktsinstruktör för den elitförberedande truppen - Oskar Leijon.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Oskar Leijon som ny målvaktsinstruktör för den elitförberedande truppen!

Lovisa Delby tar över F15-landslaget!!
2020-12-18 11:45
Lovisa Delby tar över F15-landslaget och lämnar därmed uppdraget som huvudansvarig tränare för IK Uppsala Fotbolls U-trupp.
Vi kan nu meddela att Lovisa Delby tar över som förbundskapten för F15/17-landslaget i februari, och därmed lämnar hon uppdraget som huvudansvarig tränare för IK Uppsala Fotbolls U-trupp. 
F19-laget klara för slutspel efter storseger!
2020-10-20 13:00
Segerlaget från måndagens 6-1-seger mot Eskilstuna United DFF.
Efter gårdagens 6-1-seger borta mot Eskilstuna United DFF så blev det klart att IK Uppsala Fotboll slutar tvåa i Svenska Spel F19 Norra och därmed avancerar till slutspel!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner