SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
Utvecklingstrupp

Välkomna till Utvecklingstruppens hemsida!
Ny lagbild läggs upp ca slutet av mars.
Utvecklingstruppen består av ca 28 spelare i ålder 15-19 år. Här tränar och spelar våra framtida elitspelare. Många av dem går på Nationell Idrottsutbildning (NIU) på Celsiusskolan och får därmed möjlighet att kombinera studier med fotbollsutbildning på dagtid vilket ger dem ökade möjligheter att nå sin fulla potential som fotbollsspelare. I utvecklingstruppen finns två matchmiljöer, F19 och F17. Vårt F19-lag spelar i Svenska Spel F19-serien mot lag från andra elitföreningar. Vårt F17-lag spelar i en nationell regionalt indelad serie med SM-status.


Oskar Leijon ny målvaktstränare för den elitförberedande truppen!
2021-03-09 14:30
Ny målvaktsinstruktör för den elitförberedande truppen - Oskar Leijon.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Oskar Leijon som ny målvaktsinstruktör för den elitförberedande truppen!

Christian Ljung ny instruktör för den elitförberedande truppen!
2021-02-11 18:30
Christian Ljung är ny instruktör för IK Uppsala Fotbolls U-trupp.

Vi är väldigt glada över att ha gjort klart med en ny instruktör för U-truppen - Christian Ljung! Ljung kommer att ta plats i tränarteamet som kommer att ha hand om den elitförberedande truppen tillsammans med Johanna Johansson, André Markusson och Tobias Andersson.

Lovisa Delby tar över F15-landslaget!!
2020-12-18 11:45
Lovisa Delby tar över F15-landslaget och lämnar därmed uppdraget som huvudansvarig tränare för IK Uppsala Fotbolls U-trupp.
Vi kan nu meddela att Lovisa Delby tar över som förbundskapten för F15/17-landslaget i februari, och därmed lämnar hon uppdraget som huvudansvarig tränare för IK Uppsala Fotbolls U-trupp. 
F19-laget klara för slutspel efter storseger!
2020-10-20 13:00
Segerlaget från måndagens 6-1-seger mot Eskilstuna United DFF.
Efter gårdagens 6-1-seger borta mot Eskilstuna United DFF så blev det klart att IK Uppsala Fotboll slutar tvåa i Svenska Spel F19 Norra och därmed avancerar till slutspel!
Lovisa Delby har fått Pia-stipendiet!
2020-05-27 15:00
Vår huvudansvariga tränare för U-truppen Lovisa Delby har fått Pia-stipendiet!
Wow wow wow - vår huvudansvariga tränare för U-truppen Lovisa Delby har fått det hedersfyllda Pia-stipendiet! Delby får stipendiet på grund av sitt "stora engagemang, passion för spelarutbildning, och driv för flick- och damfotbollen under lång tid."
 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner