Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

IK Uppsala Fotboll - Säsongskort Premium 2020!

Studenternas IP är från och med säsongen 2020 IK Uppsala Fotbolls hemmaarena i OBOS Damallsvenskan, och nu har du chansen att säkra just DIN plats på läktaren genom att köpa Säsongskort Premium!


Huvudläktaren på Studenternas IP i Uppsala består av 1800 sittplatser under tak på det undre etaget samt 1000 sittplatser under tak på det övre etaget. De bästa sittplatserna på huvudläktaren finns på premiumsektionen (den rödmarkerade rutan på bilden) där du sitter centralt på stoppade stolar. Du kan säkra din plats på premiumsektionen genom att köpa vårt Säsongskort Premium 2020, vilket ger dig tillträde till de bästa platserna på Studenternas IP på IK Uppsala Fotbolls 11 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan 2020. Det är fri sittning i premiumsektion för er som har Säsongskort Premium 2020, och antalet sittplatser i den delen av arenan är 288 stycken. Säsongskorten skickas självklart ut i god tid innan premiären mot Piteå IF DFF den 4:e april.


- Just nu pågår en kampanj där Säsongskort Premium till och med den 29 februari endast kostar 1 100 kr + administrationsavgift 49 kr! Från och med den 1 mars ligger Säsongskort Premium på ordinarie pris 1 300 kr + administrationsavgift c:a 49 kr.


Passa på att säkra de bästa platserna till IK Uppsala Fotbolls 11 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan på Studenternas IP - köp ett Säsongskort Premium!


Köp Säsongskort Premium 2020 här: https://www.uppsalafotboll.se/newMember/?ID=189004
Välkommen till nybyggda Studenternas IP och IK Uppsala Fotbolls hemmaarena!
Foto: Tobbe Bengtsson

År 2020 gör IK Uppsala Fotboll debut i OBOS Damallsvenskan där matcherna kommer att spelas på nya hemmaarena Studenternas IP.


Studenternas IP ligger centralt i Uppsala längs med Fyrisån i direkt anslutning till Stadsparkens södra del och öster om Akademiska sjukhuset. Arenan har en åskådarkapacitet på minst 8000 platser varav ca 2800 på huvudläktaren. Planens spelyta är 105 x 68 m. Det centrala läget gör att  tillgängligheten är mycket bra med kollektivtrafik. Från centralstationen tar det ca 15 min att gå, och parkering finns bortom isbanorna och de kommer förmodligen finnas kvar. 


Vid Uppsala Fotbolls matcher kommer i första hand huvudläktaren vara öppen. Det nedre etaget har c:a 1800 sittplatser varav 288 med stoppad sits och rygg i mittsektionen. Det övre etaget har c:a 1000 sittplatser. Samtliga sittplatser på huvudläktaren är under tak. Entré är mitt på huvudläktaren. Kiosk och toaletter är belägna under/bakom läktaren.


Vi kommer att införa ett biljettsystem där du kan köpa din biljett i god tid innan matchen där förköpspriser för enstaka matcher kommer att presenteras innan premiären. Vi kommer dock öppna upp möjlighet att köpa Säsongskort innan systemet är på plats. Se information ovan.


Köp Säsongskort Premium 2020 här: https://www.uppsalafotboll.se/newMember/?ID=189004

 
Huvudpartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner