SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande

Biljetter

 

Försäljning av biljetter till kommande hemmamatcher planeras att öppna under v.23.

 

Kommande hemmamatcher

20/6 - IK Uppsala - IFK Norrköping 15.00

3/7 - IK Uppsala - IFK Kalmar 12.00

7/8 - IK Uppsala - Älvsjö AIK FF 15.00

 

 

Biljetter premiumläktaren / övriga sektioner

Vuxen +18 år - 110 kr / 100 kr

Pensionär +65 år - 85 kr / 75 kr

Ungdom 7-17 år + Student - 60 kr / 50 kr

Barn 0-6 år - Gratis inträde

Studenternas IP

Studenternas IP ligger centralt i Uppsala längs med Fyrisån i direkt anslutning till Stadsparkens södra del och öster om Akademiska sjukhuset. Arenan har en åskådarkapacitet på minst 8000 platser varav ca 2800 på huvudläktaren. Planens spelyta är 105 x 68 m. Det centrala läget gör att  tillgängligheten är mycket bra med kollektivtrafik. Från centralstationen tar det ca 15 min att gå, och parkering finns bortom isbanorna och de kommer förmodligen finnas kvar. 

 

Vid Uppsala Fotbolls matcher kommer i första hand huvudläktaren vara öppen. Det nedre etaget har 1838 sittplatser varav 288 med stoppad sits och rygg i premiumsektionen. Det övre etaget har 1017 sittplatser. Samtliga sittplatser på huvudläktaren är under tak. Entré är mitt på huvudläktaren. Kiosk och toaletter är belägna under/bakom läktaren.

 

De bästa sittplatserna på huvudläktaren finns på premiumsektionen där du sitter centralt på stoppade stolar. Du kan säkra din plats på premiumsektionen genom att köpa vårt Säsongskort Premium 2021, vilket ger dig tillträde till de bästa platserna på Studenternas IP på IK Uppsala Fotbolls 13 hemmamatcher i Elitettan 2021. Samliga platser är numrerade, var först ut och boka den sittplats som du tycker är bäst för dig.

 
Elitfotboll Dam huvudsponsor
Utvecklingspartner
Storpartner
Officiell sportmaterialleverantör
PARTNER
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner